Uw code:
NMGGOSHORT

Bij een verblijf tussen 2 april 2019 en 8 april 2019 ontvangt u bij onderstaande hotels 5% korting op de geselecteerde kamertypes en tarieven.

Deze actiecode is in te zetten tot 7 april 2019, zorg dat u voor die tijd uw boeking plaatst.

Let op: deze actiecode is geldig op basis van beschikbaarheid. Tarieven kunnen verschillen per hotel en per periode. Exclusief toeristenbelasting.

Deelnemende hotels

Hotel Nijmegen - Lent

Hotel Nijmegen-Lent is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in het Rijk van Nijmegen. Het  hotel beschikt naast 116 comfortabele, ruime hotelkamers over een restaurant met groot terras … Lees meer

Hotel Nijmegen-Lent is de perfecte uitvalsbasis voor een verblijf in het Rijk van Nijmegen. Het  hotel beschikt naast 116 comfortabele, ruime hotelkamers over een restaurant met groot terras op het zuiden, een sfeervolle hotelbar, fitness- en wellnessfaciliteiten en een eigen parkeergarage met 8 oplaadpunten voor elektrische auto's. Ook kinderen zijn in Hotel Nijmegen-Lent aan het goede adres: zo vind je in het restaurant een speciaal kindertoilet, een kinderspeelhoek, kleurplaten en lekkere kindermenu's van het concept "Wereldeters".

Verberg