Activiteitenkalender

GEANNULEERD - Paasbrunch 1e Paasdag

12 apr 2020,
11:30 uur - 14:30 uur

€ 29,50 p.p.

€ 29,50 seniorenprijs

€ 17,50 per kind

Met pijn in ons hart hebben we moeten besluiten al onze Paasactiviteiten te annuleren. Wij hopen u snel weer met open armen te mogen ontvangen in ons hotel! 

Keep safe & healthy, 

Met gastvrije groet namens het hele team, 

Marije van der Valk & Thijs Boomkens

Op zondag 12 april 2020 organiseren wij een vrolijke Paasbrunch! Wij ontvangen u graag om 11.30 uur (eerste etage) of om 12.15 uur (restaurant begane grond) met een feestelijk welkomstdrankje en verrassende amuse.

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide live cooking buffet. Geniet van verschillende soorten vers gebakken brood met een keur aan vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade, ook vindt u daar een selectie van warme gerechten. U kunt het gerecht compleet maken bij het saladebuffet, waar u kunt kiezen uit frisse salades en dressings. 

Om de Paasbrunch feestelijk af te sluiten serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein! Gedurende de brunch (2,5 uur) zijn koffie, thee, melk en jus d'orange inclusief. 

Op de eerste etage verzorgen wij tussen 11.30 en 14.30 uur een verrassend animatieprogramma voor de kinderen. 

Prijs Paasbrunch:
Volwassenen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis