Activiteitenkalender

Paasbrunch 2e Paasdag

02 apr 2018,
11:30 uur - 14:30 uur

€ 29,50 p.p.

€ 17,50 per kind

Op maandag 2 april 2018 organiseren wij een vrolijke Paasbrunch! Wij ontvangen u graag om 11.30 uur (eerste etage) of om 12.15 uur (restaurant begane grond) met een feestelijk welkomstdrankje en verrassende amuse. 

Reserveer nu een tafel om verzekerd te zijn van een heerlijke Pasen! 

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide live cooking buffet. Geniet van verschillende soorten vers gebakken brood met een keur aan vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade, ook vindt u daar een selectie van warme gerechten. U kunt het gerecht compleet maken bij het saladebuffet, waar u kunt kiezen uit frisse salades en dressings. 

Om de Paasbrunch compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein! Gedurende de brunch (2,5 uur) zijn koffie, thee, melk en jus d'orange inclusief. 

Op de eerste etage verzorgen wij tussen 11.30 en 14.30 uur een verrassend animatieprogramma voor de kinderen. 

Reserveer nu een tafel om verzekerd te zijn van een heerlijke Pasen! 

Prijs Paasbrunch:
Volwassenen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

Groepen vanaf 13 personen kunnen uitsluitend reserveren op de eerste etage op basis van beschikbaarheid. 

Reserveer een tafel