Activiteitenkalender

Koningsdag Nijmegen

27 apr 2018,
00:00 uur

Koningsdag in Nijmegen wordt één groot feest! In het centrum en Goffertpark is volop entertainment voor jong en oud. Ook dit jaar kun je tijdens Koninginnedag genieten van Oranjepop. Het gratis openluchtfestival vindt plaats in het Hunnerpark en heeft een programma vol bekende en regionale artiesten.

Activiteiten Koningsdag Nijmegen – vrijdag 27 april 2018 (programma o.v.b.)
• Grote vrijmarkt op de Goffertweide in Nijmegen
• Allerlei leuke kinderactiviteiten op de Goffertwei, van 09.00-16.00 uur.
• Wijk- en straatactiviteiten

Grote Markt 
Koningsdag op de Grote Markt was vorig jaar al een groot succes. De horeca aan het plein werkt samen om er weer een fantastisch feest van te maken. Dat betekent, meezingen met bandjes en samen feestvieren tegen de mooie historische achtergrond. 

Molenstraat
In de uitgaansstraat van Nijmegen, de Molenstraat, zal er een goed Koningsfeestje gevierd worden. Meerdere bandjes, nationale én internationale dj’s zullen elkaar afwisselen. Het feest op Koningsdag zelf wordt overdag goed opgewarmd, zodat ‘s avonds iedereen helemaal warm gedanst is voor enkele knallers! 

Live-muziek op Koningsplein 
Een feestje op het Koningsplein kan natuurlijk niet missen bij Koningsdag! Ook dit jaar staan er weer gezellige bands op het podium en zal het bier rijkelijke vloeien. 

Maximariënburg Faberplein 
Op het Faberplein wordt ook een koninklijk feestje gevierd! Vanuit de populaire cafés Faber en Toon wordt de horeca voor het hele plein verzorgd. Dé plek om te zien en gezien te worden tijdens Koningsdag. 

Oranjepop in het Hunnerpark 
In het Hunnerpark barst Oranjepop weer los! Op Oranjepop zie je ieder jaar de tofste nationale en internationale acts: zowel grote publiekstrekkers, als jong en opkomend talent. Kortom: het groene Hunnerpark in Nijmegen is dé plek waar je moet zijn op Koningsdag! De eigenzinnige en gevarieerde opzet van Oranjepop spreekt een groot en gezellig publiek aan. Het bewijs daarvoor? De duizenden bezoekers die ieder jaar op Koningsdag genieten op Oranjepop!