Activiteitenkalender
city-trail-nijmegen-1-768x498

Expeditie Honig 2018

22 apr 2018,
12:00 uur - 17:00 uur

Het Honigcomplex wordt dit jaar vier! En dat betekent dat ze op de helft zijn van het bestaan. Dus een extra goede reden om een open dag te organiseren!

Het concept is simpel, maar daarom juist zo populair! De hele middag kan je weer dwars door de fabriek heen denderen en overal naar binnen lopen waar je wilt. Zoals altijd zorgen we er weer voor dat genoeg te zien en te doen is! Zelfs na 4 jaar verandert er altijd nog altijd voldoende op het complex om weer een bezoekje te brengen…

Houdt deze pagina in de gaten, want de aankomende tijd zullen we extra informatie plaatsen. Zo ben je alvast op de hoogte van alle ontwikkelingen!

Nog niet bekend met het Honigcomplex? Het Honigcomplex is sinds januari 2014 dé hotspot van Nijmegen. Meer dan 150 ondernemers hebben zich gevestigd in de oude soepfabriek. Hier hebben zij tot 2022 de ruimte om aan hun bijzondere ondernemingen te werken. Het Honigcomplex is voorzien van de hipste horeca, indoorsport, ambachtsplekken en evenementenlocaties. Daarnaast is er veel ruimte voor kunst, cultuur en vermaak.