Reserveren voor kerst 2020...

Kerst 2020

In september hebben wij een pakket culinaire kerstactiviteiten samengesteld waarbij we rekening hebben gehouden met de (toen) geldende landelijke maatregelen. Alles was klaar om dit pakket aan onze gasten voor te leggen, maar toen volgde de persconferentie van 28 september en daarna degene op 13 oktober… De nieuwe maatregelen hebben zoveel impact op onze capaciteit dat we nu nog geen toezeggingen kunnen doen met betrekking tot kerstreserveringen.

Het enige wat wij op dit moment definitief kunnen aanbieden, is een hotelovernachting inclusief ontbijt en diner. Voor de overige culinaire activiteiten vragen wij uw geduld… Neem intussen eens een kijkje bij onze kerstpakketten!

Wanneer u onderstaand formulier invult, brengen wij u met voorrang op de hoogte wanneer wij reserveringen kunnen gaan plaatsen. U zit dus nog nergens aan vast. Wij nemen t.z.t. contact met u op om met u te bespreken welke culinaire activiteiten wij gaan organiseren en of wij voor u een reservering mogen plaatsen. 

Wilt u blijven slapen komende kerstdagen?
Ons kerstarrangement is boekbaar!

Geef een Hotel Nijmegen-Lent Kerstpakket cadeau

Stel dat wij zowel brunchbuffetten, dinerbuffetten en kerstdiners mogen organiseren, waar gaat uw voorkeur dan naar uit?

Wilt u op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief?
Verplicht veld