Nieuws - coronavirus

Update 1 april maart 8.00 uur:

De maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus worden verlengd tot en met dinsdag 28 april. Helaas zullen wij tot die datum gesloten blijven en hebben wij al onze (culinaire) activiteiten zoals Paasbrunches en -buffetten moeten annuleren. Wel kunt u een Paasontbijt-voor-thuis bij ons bestellen!

Wij missen onze gasten, blijf gezond en help elkaar waar mogelijk!

Met gastvrije groet namens ons hele team, 

Marije van der Valk & Thijs Boomkens 

Update 20 maart 11.30 uur:

Onwerkelijk maar waar... Op 1 juli 2016 openden wij de deuren voor onze gasten met de overtuiging ze nooit meer te sluiten. Helaas is de werkelijkheid anders en zijn wij genoodzaakt ons hotel en al onze faciliteiten te sluiten vanaf zondag 22 maart (na de uitcheck van onze hotelgasten) tot ten minste 6 april 2020. Inmiddels zijn al onze gasten gecontacteerd over bestaande boekingen binnen deze periode.

Wel blijven wij beschikbaar voor aanvragen vanuit veiligheidsregio’s, ziekenhuizen en/of overige calamiteitsdiensten. Deze instanties kunnen 24/7 contact opnemen via 024-7920200.

Keep safe & healthy. Help en steun elkaar waar mogelijk. Wij hopen onze gasten snel weer met open armen en onveranderde gastvrijheid te mogen verwelkomen!

Marije van der Valk & Thijs Boomkens

Update 16 maart 13.00 uur:

Van der Valk Hotels & Restaurants hanteert aangescherpte maatregelen

Van der Valk geeft, als familiebedrijf, de hoogste prioriteit aan de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers. Met het oog op de recente ontwikkelingen en de nieuw afgekondigde overheidsmaatregelen, heeft Van der Valk tot en met maandag 6 april a.s. al haar Nederlandse en Belgische restaurants gesloten. Onze hotels zijn wel open. Wij hopen uiteraard dat dit een bijdrage levert aan het voorkomen van verdere verspreiding van het Coronavirus.

Ons familiebedrijf fungeert al vele tientallen jaren als een belangrijke ontmoetingsplaats binnen onze samenleving. Vele maatschappelijke netwerken komen binnen onze vestigingen tot stand en worden daar onderhouden. De stappen die wij nu nemen voelen dan ook als onwerkelijk en hebben wij lang als ondenkbaar gezien. In deze uitzonderlijke omstandigheden is er echter geen andere keuze. Wij vertrouwen erop dat wij als samenleving alles doen wat nodig is om deze situatie een halt toe te roepen, en sterk en veerkrachtig zijn bij het herstel in de periode daarna. Voor de meest gestelde vragen en antwoorden, verwijzen we u graag door naar het RIVM.

Met gastvrije groet, Marije van der Valk & Thijs Boomkens

Update 15 maart 18.00 uur:

Wij sluiten per direct ons restaurant en Lola's Bar en beraden ons op dit moment over het verloop van de komende weken. Het hotel en de zalen blijven tot nader bericht geopend met aangepaste ontbijt, lunch & dinermogelijkheden. We zullen u vanzelfsprekend op de hoogte houden via deze website!

Met gastvrije groet namens het hele team, Marije van der Valk & Thijs Boomkens

Update 12 maart:

Omdat we graag willen dat u zich net zo comfortabel en veilig voelt als altijd, treffen wij extra maatregelen om de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te beperken.

Al onze collega’s werken volgens het protocol dat opgesteld is door Van der Valk Hotels & Restaurants en hebben aandacht voor persoonlijke hygiëne. Wij volgen daarbij de richtlijnen van het RIVM en passen indien nodig dagelijks deze protocollen aan.

Qua schoonmaak extra aandacht voor oppervlakken die vaak worden aangeraakt zoals deurklinken, liftpanelen en menukaarten. Heeft u ook de desinfectiezuil in de lobby gezien? U kunt hier onbeperkt gebruik van maken.

We vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen!

Gastvrije groeten namens het hele team,

Marije van der Valk & Thijs Boomkens