Paasbrunch

Op zondag 12 en maandag 13 april 2020 organiseren wij een vrolijke Paasbrunch! Wij ontvangen u graag om 11.30 uur (eerste etage) of om 12.15 uur (restaurant begane grond) met een feestelijk welkomstdrankje en verrassende amuse.

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide Paasbuffet. Geniet van verschillende soorten vers gebakken brood met een keur aan vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade, ook vindt u daar een selectie van warme gerechten. U kunt het gerecht compleet maken bij het saladebuffet, waar u kunt kiezen uit frisse salades en dressings. 

Om de Paasbrunch feestelijk af te sluiten serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein! Gedurende de brunch (2,5 uur) zijn koffie, thee, melk en jus d'orange inclusief. 

Op de eerste etage verzorgen wij tussen 11.30 en 14.30 uur een (begeleid) animatieprogramma voor de kinderen. 

Prijs Paasbrunch:
Volwassenen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

Groepen vanaf 13 personen kunnen uitsluitend reserveren op de eerste etage op basis van beschikbaarheid. 

Reserveer een tafel

Familiebuffet 1e Paasdag 18.00 uur

Wij ontvangen u graag om 18.00 op de eerste etage voor een feestelijk familiebuffet! 

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide buffet. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade en daarnaast kunt u genieten van vele warme en koude gerechten. Natuurlijk worden de kinderen niet vergeten!

Om het Paasbuffet compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein! Gedurende het buffet (2,5 uur) zijn dranken uit het binnenlandse assortiment inclusief. 

Op de eerste etage verzorgen wij tot 20.00 uur een (begeleid) animatieprogramma voor de kinderen. 

Prijs Paasbuffet:
Volwassenen: € 39,50*
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50*
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

*inclusief drankenarrangement (binnenlands gedistilleerd)

Tijdens Pasen kunt u vanzelfsprekend ook à la carte komen dineren in ons restaurant op de begane grond (vanaf 16.30 uur). Wel vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen!

Diner à la carte Pasen

Tijdens Pasen kunt u vanzelfsprekend à la carte komen dineren in ons restaurant op de begane grond. Wel vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen!

Paasarrangement

Zin om lekker in de watten gelegd te worden? Boek dan nu ons scherp geprijsde Paasarrangement!