Kamer boeken bij Hotel Nijmegen - Lent

Onze gasten beoordelen ons met een

9,2
uit 21836 betrouwbare beoordelingen
Ons hotel is geopend

Veilig en vertrouwd

Ons hotel is geopend

Wij zijn blij dat onze hotelgasten gebruik kunnen maken van ontbijt, lunch, borrel en diner in ons restaurant of in Lola's Bar, bij mooi weer is het terras natuurlijk ook geopend! Om de gezondheid en veiligheid van onze gasten en medewerkers te kunnen waarborgen, hanteren wij aangescherpte maatregelen in ons hotel.

Wij wensen u een heel fijn verblijf! 

overnachten-valk-nijmegen-lent

Hotelkamers

Overnachten in Nijmegen

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 116 hotelkamers in diverse luxe-typen: Comfort (hoek)kamers, Comfort familiekamers, Sky kamers en Suite 'In the Clouds'.

vergaderen-nijmegen-lent-valk

Zalen

Vergaderen in Nijmegen

Met 12 multifunctionele (vergader)zalen en uitstekende bereikbaarheid is ons hotel de perfecte plek voor een bijeenkomst.

restaurant-nijmegen-lent

Veilig & vertrouwd

Eten & drinken

Vanaf 1 juni mogen wij weer gasten van buitenaf ontvangen en wij zijn ons op dit moment aan het beraden over alle mogelijkheden binnen de maatregelen. Zodra u weer kunt reserveren, zullen wij dit laten weten via onze website en sociale media kanalen!

activiteiten-nijmegen-valk-nijmegen-lent

Toeristische informatie

Kom genieten in Nijmegen

Er is nog steeds heel veel te doen in de omgeving van ons hotel! Ga lekker wandelen of fietsen, bezoek een museum of slenter langs de Waalstrandjes. U kunt een (elektrische) fiets bij ons huren, ook verzorgen wij graag een lunchpakket voor onderweg!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten