Op de planning

Evenementen in Nijmegen

De beroemde Duitse metalband, bekend om hun spectaculaire optredens, komt op 18 juni 2024 terug naar Nijmegen voor een epische show in het Goffertpark. Dit wordt de derde keer dat de band op deze iconische locatie speelt, en het belooft opnieuw een onvergetelijke ervaring te worden. In 2022 stonden Till Lindemann en zijn bandleden al in Nijmegen op het podium, en vorig jaar gaven ze een indrukwekkend concert in het Stadspark in Groningen.

13 t/m 19 juli 2024

Vierdaagse feesten

Op het grootste vrij toegankelijke evenement van Nederland laat heel Nijmegen zien wat ze in huis heeft: kies uit meer dan 1000 optredens verdeeld over maar liefst 40 verschillende podia. Er is voor ieder wat wils, of je nu houdt van pop, klassiek, rock, techno of jazz.Even ontsnappen aan de gezellige drukte van de binnenstad? Strijk neer in het park of op het strand, of bezoek een expositie, theatervoorstelling, workshop of lezing.

13 t/m 18 augustus

EK Beachvolleybal

Beleef de sensatie van het EK Beachvolleybal 2024! Van 13 tot en met 18 augustus komen de beste beachvolleybalteams van Europa samen op het terrein van Papendal. 

13 & 14 september

BCKYRD FESTIVAL

BCKYRD Festival is hét Street Culture Festival van Nijmegen. Tijdens dit evenement ontdek je de overeenkomsten tussen verschillende culturen. Verspreid over diverse podia biedt het festival een breed muziekprogramma met Hiphop, Latin, Afrobeats en future sounds. Daarnaast wordt het muziekprogramma gecombineerd met dans, mode, eten en sport, onder het overkoepelende thema ‘Blending Colors’.

28 september 2024

TRUBUTE XL

Tribute XL, het grootste tribute festival van Nederland, vindt plaats op zaterdag 28 september 2024 in GelreDome!

Geniet van een spectaculaire 6 uur durende show met de allerbeste tribute bands, waaronder Queen Must Go On, Brothers of Blues, Fortunate Sons, Starman, Brucified en vele anderen.

18 & 19 oktober 2024

De Streamers Concert

De grootste band van Nederland keert weer terug naar de Geldredome! Vrijdag 18 en zaterdag 19 oktober 2024 zijn de grootste artiesten van Nederland live te zien in Arnhem. Het concert van De Streamers is een buitengewone muzikale gebeurtenis waarbij Nederlandse artiesten samenkomen voor een unieke en onvergetelijke show. De Streamers bestaat onder anderen uit Nick Schilder, Simon Keizer, Guus Meeuwis, Kraantje Pappie en Diggy Dex.