Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Onze faciliteiten

Time to relax

Beauty & wellness

Ons hotel beschikt over een kleinschalige wellness- en fitnessruimte waar hotelgasten kosteloos gebruik van kunnen maken. Toe aan ultieme ontspanning? Reserveer dan een heerlijke behandeling in onze schoonheidssalon BeautyBalloon!

U bent 7 dagen per week van harte welkom in ons ruime restaurant, in Lola's Bar en bij mooi weer op ons gezellige terras. U kunt hier genieten van ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie of zakelijke afspraak bent u bij ons aan het goede adres!

De omgeving van Nijmegen is prachtig en ons hotel is de perfecte uitvalsbasis voor lange fietstochten! U kunt uw eigen fiets meenemen, maar er natuurlijk ook één bij ons huren. Geruisloos de omgeving verkennen? Huur dan een stoere e-chopper

Iets te bespreken of te vieren?

12 multifunctionele zalen

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, feesten & partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties. Hybride events met streaming behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook verzorgen wij als officiële trouwlocatie van de Gemeente Nijmegen graag uw bruiloft!

Faciliteiten

Parkeergarage

Gasten van het hotel en/of het restaurant kunnen kosteloos parkeren in onze eigen parkeergarage.

Faciliteiten

Oplaadpunten

De derde etage van onze parkeergarage beschikt over meerdere oplaadpunten voor elektrische auto's. 

Faciliteiten

Huisdieren

In ons hotel zijn honden welkom in de lobby, in Lola’s Bar, op het terras en in enkele, speciaal aangewezen hotelkamers.

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten