Voor onze jongste gasten

Valk Kids bij Hotel Nijmegen - Lent

Met het hele gezin op een kamer

Slapen

Kom gezellig als gezin logeren bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent! Ons hotel heeft 2 familiekamers voor maximaal 5 personen. Deze kamers zijn voorzien van een aparte kinderkamer met een stapelbed, een éénpersoonsbed, een speelhoek en eigen televisie. De "ouderkamer" beschikt over een tweepersoons Nilson bed, kleine koelkast, koffie- en theefaciliteiten, kluis, climate control en flatscreen televisie. In de gang tussen de ouderkamer en de kinderkamer bevinden zich een apart toilet en badkamer met ligbad en regendouche. Genieten maar!

Kindvriendelijke menukaart

Eten

Geniet van een heerlijk gezinsdiner tijdens je verblijf met het Timo Toekan Menu. Dit kindvriendelijke menu, afgeleid van de bekende Van der Valk menukaart, biedt diverse opties zoals zalm, pasta, schnitzel en smakelijke snacks met frietjes. Laat de kinderen genieten van een gevarieerde en smaakvolle maaltijd, perfect afgestemd op hun voorkeuren. Een culinaire ervaring voor het hele gezin tijdens het verblijf in ons hotel.

Leuke kinderactiviteiten

Plezier

In de omgeving van Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent zijn ontzettend veel leuke dingen te doen! Wat dacht je van een bezoek aan het Afrika Museum, een tochtje met de Pannenkoekenboot of lekker naar de film bij Pathé Nijmegen?

Maar ook in het hotel bevindt zich een gezellige kinderhoek waar kinderen lekker kunnen spelen, ook ideaal voor tijdens het uiteten in ons restaurant!