Onvergetelijke momenten bij Van der Valk

Feestdagen bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

zondag 31 maart & maandag 1 april

Pasen 2024

Pasen is een vrolijke tijd waarin families en vrienden samenkomen en genieten van de lente! Een heerlijk paasontbijt of -brunch en een fijne wandeling in de buitenlucht kunnen hier niet ontbreken. Bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent organiseren wij een uitgebreide Paasbrunch en bieden we verschillende leuke arrangementen aan. Vier Pasen bij Hotel Nijmegen - Lent!

Zondag 12 mei 2024

Moederdag

Wil je jouw moeder even éxtra in het zonnetje zetten op deze speciale dag? Dat kan bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent! Verras haar met een uitgebreide lunch of een heerlijk 3-gangen diner in ons restaurant. Nog wat meer uitpakken? Plak er een heerlijke overnachting achter en geniet 's ochtends van ons uitgebreide ontbijtbuffet. Zo hebben jullie lekker de tijd om shoppen in Nijmegen en de stad te ontdekken! 

Zondag 19 mei 2024

Pinksteren

Zin om iets leuks te ondernemen tijdens het Pinksterweekend? Kom gezellig naar Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent met uw familie en/of vrienden. U kunt bij ons terecht voor een heerlijke Pinksterbrunch of een uitgebreid (gangen)diner.