Vier Moederdag in Nijmegen

Op zondag 12 mei is het weer zover, Moederdag 2024. De dag dat je de vrouw die altijd voor je klaarstaat even éxtra kan verwennen en in het zonnetje kan zetten. Wat is er nu beter dan jouw waardering tonen met een smaakvolle verrassing? Bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent nodigen we je uit om Moederdag onvergetelijk te maken, dit kan met een heerlijke lunch, een uitgebreid diner of zelfs met een luxueuze overnachting.

Moederdagactiviteiten bij Hotel Nijmegen - Lent

Laat je moeder genieten van een luxe lunch in ons sfeervolle restaurant, waar onze chef-koks met passie de meest smaakvolle gerechten bereiden. Of maak de dag compleet met een onvergetelijk diner, waarbij de culinaire hoogstandjes zorgen voor een ware smaaksensatie.

Wil je jouw moeder echt in de watten leggen? Kies dan voor een verzorgde overnachting in ons comfortabele hotel. Laat haar ontspannen in een stijlvolle kamer en genieten van een rustige nacht. 's Ochtends staat er een uitgebreid ontbijt klaar, zodat ze de dag goed kan beginnen.

Ons hotel ligt op 4 km afstand van het bruisende centrum van Nijmegen. Ontdek samen deze sfeervolle stad en de talloze winkels.

Geef jouw moeder dit jaar een Moederdagcadeau dat ze verdient – een onvergetelijke ervaring bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent. Reserveer nu en maak van Moederdag een dag vol liefde, waardering en culinaire verwennerij.