Nieuwsgierig naar ons hotel? Kom binnen!

Het is mogelijk om bij ons binnen te kijken via uw smartphone, desktop of, nog spannender, met gebruik van een virtual reality bril*!

"Loop" door ons hotel en bekijk de lobby, het restaurant, Lola's Bar, de hotelkamers, zalenetage, daktuin, wellness & fitness. In de menubalk bovenin in het mogelijk om direct naar de gewenste ruimte te gaan. Klik gerust op de buttons voor meer informatie.

*Bent u in het bezit van een VR bril? Download dan de link op uw smartphone en selecteer onderin het scherm de VRmode via het brilletje. Plaats de smartphone in de bril en geniet van de wandeling!

Produced by Visual Concepts

Visual Concepts is een samenwerking tussen Bredereblik en Acquion. Een uniek bedrijf in de markt. Niet alleen fotografie, niet alleen programmeren maar engineering visual solutions.

Een interactive visual tour draait om een beleving. De 360 graden fotografie vormt het platform. Dat platform wordt geactiveerd met allerlei interactieve functionaliteiten om het mogelijk te maken een omgeving, een gebouw of een ruimte te beleven. Er kan informatie worden gedeeld en met het unieke navigatie menu vind je altijd je weg. Introductie video’s, voice-overs, hyperlinks, koppelingen met social media en reserveringssystemen, video-overgangen, plattegrond met radar en nog veel meer.

Vandaar de missie van Visual Concepts: we capture reality and activate it!

Klinkt triviaal? Dat is het niet. Visual Concepts biedt de juiste mix aan ervaring, kennis en innovatie, focus op kwaliteit en details, flexibiliteit, doorgronden van de bedrijfsprocessen van de klant en regie.

Zie ook www.visual-concepts.net.