Ontdek onze beste deals

Verrassend Vanzelfsprekend

Wilt u er even heerlijk tussenuit? Boek dan één van onze voordelige deals! Zo weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Ons voordelige aanbod wisselt, dus wacht niet te lang. Grijp nu uw kans en boek een van onze mooie deals met flexibele annuleringsvoorwaarden. Wilt u er extra voordelig op uit? Boek onze non-refundable actie. Ideaal voor wie het al écht zeker weet!

Geniet nu voordelig bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent! Een heerlijke overnachting inclusief het befaamde Van der Valk ontbijt. Combineer uw overnachting met een bezoek aan de stad Nijmegen of ontdek de natuurrijke omgeving van het hotel. Zien we u snel?

Voor wie het al écht zeker weet en er extra voordelig op uit wil biedt Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent de non-refundable superdeal aan! Ook inclusief heerlijk Van der Valk ontbijt. Geniet van de vele faciliteiten van het hotel zoals de wellness en de hotelbar.

Toeristische informatie

Ontdek de omgeving

Old city, young vibes! Nijmegen is de oudste stad van Nederland en nog steeds vooruitstrevend. Ontdek de highlights van de omgeving, van unieke musea tot prachtige natuur. 

Minimaal 35% korting

Vroege Toekan Weken

Onze populairste deal! Profiteer van minimaal 35% korting en geniet van de Vroege Toekan weken bij Hotel Nijmegen Lent! Deze exclusieve deal loopt 5 keer per jaar, twee weken lang. Houd deze pagina goed in de gaten, want dit wilt u niet missen!

Heeft u een Valk Account? Dan spaart u ook nog eens €2,50 p.p. tegoed op het gehele verblijf zodra u boekt via uw account.