Over ons

Algemene voorwaarden

Op deze pagina kunt u alle voorwaarden vinden die gelden gedurende de looptijd van een reservering en tijdens een verblijf in Hotel Nijmegen-Lent. Indien u vragen, opmerkingen of suggesties heeft, kunt u contact opnemen met de directie via telefoonnummer +31(0)24 792 02 00. Wij wensen u een heerlijk verblijf en zien ernaar uit u binnenkort te mogen begroeten!

Annuleringsvoorwaarden

Annuleringsvoorwaarden individuele kamerreserveringen:
Bij annulering tot 24 uur vóór aankomstdatum (14.00 uur) worden er geen kosten doorberekend. Indien u binnen deze 24 uur bij ons annuleert wordt 100% van de logiesprijs in rekening gebracht.

Annuleringsvoorwaarden kamerreserveringen vanaf 8 kamers:
Tot 4 weken voor aankomstdatum : kosteloos annuleren
Binnen 4 weken voor aankomstdatum : 50% van de totale reserveringswaarde
Binnen 2 weken voor aankomstdatum : 60% van de totale reserveringswaarde
Binnen 1 week voor aankomstdatum : 85% van de totale reserveringswaarde
Binnen 3 dagen voor aankomstdatum : 100% van de totale reserveringswaarde
No-show : 100% van de totale reserveringswaarde

Betalingsvoorwaarden vanaf 8 kamers:

- Betaling bij boekingen met een waarde boven € 1000,-
Bij een definitieve reservering met een totale waarde van meer dan € 1000,- vragen wij om een aanbetaling van 85%. Wij sturen u tijdig een aanbetalingsfactuur toe en vragen u deze uiterlijk twee weken vóór de aankomstdatum te voldoen. Het reeds betaalde bedrag zal in mindering worden gebracht op de eindnota. De eindafrekening kunt u na afloop van de boeking bij de hotelreceptie voldoen per pin, creditcard of contant.

Annuleringsvoorwaarden zaalreserveringen:
Tot 4 weken voor aankomstdatum : kosteloos annuleren
Binnen 4 weken voor aankomstdatum : 50% van de totale reserveringswaarde
Binnen 2 weken voor aankomstdatum : 60% van de totale reserveringswaarde
Binnen 1 week voor aankomstdatum : 85% van de totale reserveringswaarde
Binnen 3 dagen voor aankomstdatum : 100% van de totale reserveringswaarde
No-show : 100% van de totale reserveringswaarde

Annuleringen dienen altijd schriftelijk of per e-mail te worden bevestigd aan sales@nijmegen.valk.com.

Betalingsvoorwaarden zalen:
Bij een definitieve reservering met een totale waarde van meer dan € 5000,- vragen wij om een aanbetaling van 75%. Wij sturen u tijdig een aanbetalingsfactuur toe en vragen u deze uiterlijk twee weken vóór de aankomstdatum te voldoen. Het reeds betaalde bedrag zal in mindering worden gebracht op de eindnota. De eindnota wordt na afloop toegezonden en dient 14 dagen na factuurdatum betaald te zijn. Bij betaling na de vervaldatum bent u 3% kredietbeperking over het factuurtotaal verschuldigd.

De directie kan in sommige gevallen ook besluiten om een aanbetaling te vragen onder de € 5000,-.

 

Rookbeleid

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is geheel rookvrij. Het is niet toegestaan op hotelkamers of in de openbare ruimtes als lobby, restaurant en bar te roken. Indien door onze gasten van deze regel wordt afgeweken, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen met een minimum van € 200,00. Op het terras mag uiteraard wel worden gerookt, ook hebben wij bij de hoofdingang asbakken geplaatst. Daarnaast is het toegestaan om te roken op de daktuin. 

Veiligheid
Wanneer wij constateren dat er op een kamer is gerookt of wordt gerookt, zijn wij genoodzaakt kosten in rekening te brengen met een minimum van € 200,00. Personen die deze regel negeren, worden tevens verantwoordelijk gehouden voor het bewust in gevaar brengen van hotelgasten en medewerkers van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. 

Reglement huisdieren

Huisdieren zijn in Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent van harte welkom (mits aangelijnd en onder appél) in de lobby, Lola's Bar en op het terras van het hotel. Op enkele, speciaal geselecteerde kamers zijn uitsluitend honden toegestaan (toeslag € 15,00 per hond per nacht, op basis van beschikbaarheid van de kamer). Daarbij staan wij maximaal twee honden per kamer toe. Het is toegestaan om uw hond in een bench alleen op de kamer te laten wanneer deze niet blaft of piept.

Vanzelfsprekend geldt bovenstaande regel niet voor gecertificeerde hulp- en geleidehonden. 

Policy gevonden en verloren voorwerpen

Voorwerpen die in de openbare ruimtes van het hotel of op de kamer worden gevonden of bij onze receptie worden ingeleverd, worden behandeld zoals beschreven in de Uniforme Voorwaarden Horeca:

16.1 - In het gebouw en zijn aanhorigheden van het horecabedrijf verloren of achtergelaten voorwerpen, welke door de gast worden gevonden, dienen door deze met bekwame spoed bij het horecabedrijf te worden ingeleverd.
16.2 - Van voorwerpen, waarvan de rechthebbende zich niet binnen een jaar na de inlevering daarvan bij het horecabedrijf heeft gemeld, verkrijgt het horecabedrijf de eigendom.
16.3 - Indien het horecabedrijf door de gast achtergelaten voorwerpen aan deze toezendt geschiedt zulks geheel voor rekening en risico van de gast. Het horecabedrijf is nimmer tot toezending verplicht.

Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH)

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) van toepassing.

Klik hier voor een directe link naar de voorwaarden.