Hotelgasten zijn welkom!

UPDATE 28 APRIL 2021: 

Hotelgasten zijn van harte welkom bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent! Op dit moment zijn  ons restaurant, Lola's Bar en onze wellness- en fitnessfaciliteiten nog gesloten. Ontbijt, lunch en diner zal tot en met 26 mei 2021 worden aangeboden via een ‘take away’ concept. Wel is ons terras geopend tussen 12.00 en 18.00 uur! Bij lekker weer kunt u dus lunchen en (vroeg) dineren op ons terras.

Ons terras is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur! Enkele spelregels:
- Maximaal 2 personen per tafel, behalve wanneer het gezelschap uit één huishouden bestaat
- Reserveren is uitsluitend mogelijk 'aan de deur', we kunnen helaas geen reserveringen aannemen via telefoon of e-mail
- Gasten die ons terras bezoeken worden verzocht het triageformulier in te vullen
- Gerechten zijn te bestellen tot 17.15 uur
- De laatste ronde dranken is om 17.30 uur
- Bekijk hier het culinaire aanbod op ons terras! 

Ontbijt
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen vanaf het buffet om het daarna mee te nemen en te nuttigen op uw hotelkamer. Iedere ochtend staat het ontbijtbuffet voor uw klaar tussen 6.30 en 11.00 uur. Het is helaas niet toegestaan om te eten en/of te drinken in ons restaurant en in Lola’s Bar, ook mogen wij geen roomservice ontbijt verzorgen.

Lunch en diner
Helaas is het vanwege de huidige maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant of in Lola’s Bar, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een take away lunch en  en deze nuttigen op uw kamer of tussen 12.00 en 18.00 uur gebruik maken van de lunch of vroeg diner op ons terras

Wellness, fitness & BeautyBalloon
In verband met de huidige maatregelen zijn onze wellness- en fitnessfaciliteiten gesloten. BeautyBalloon is daarentegen wel geopend voor behandelingen! 

Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen!


Veilig en vertrouwd

In ons hotel heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

  • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
  • Houd 1,5 meter afstand van andere gasten en medewerkers
  • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkers
  • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
  • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
  • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van andere gasten en hotelmedewerkers
  • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Marije van der Valk & Thijs Boomkens