Per 25 september gelden de volgende maatregelen: 

Coronatoegangsbewijs

De overheid heeft bepaald dat wij vanaf 25 september uitsluitend gasten mogen ontvangen wanneer wij per persoon een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs hebben gecheckt. In onze hotellobby zullen wij de QR-code scannen en bij een groen vinkje bent u van harte welkom in het hotel, restaurant, Lola’s Bar, op de zalenetage en alle andere openbare ruimten. 

U krijgt een coronatoegangsbewijs als u volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Kijk voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs op de website van Rijksoverheid.


Per 25 september gelden de volgende maatregelen: 

Hotelfaciliteiten

Al onze hotelfaciliteiten zijn geopend!

 • Het restaurant & Lola's Bar sluiten om 00.00 uur, onze keuken is geopend tot 22.00 uur.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel ontbijt, lunch als diner (tot 22.00 uur). Per bestelling brengen wij € 5,50 roomservicekosten in rekening. 
 • Om het aantal gasten tijdens het ontbijt goed te kunnen spreiden, werken wij met tijdsloten. Op die manier zorgen we ervoor dat we de drukte bij het buffet kunnen beperken en geven we onze gasten voldoende gelegenheid om afstand te kunnen nemen tot elkaar en tot onze medewerkers. Tijdens het inchecken reserveren onze front office medewerkers in overleg met u een tijdslot voor het ontbijt.
 • De wellness- en fitnessfaciliteiten zijn geopend voor onze hotelgasten. Er zijn toegangspasjes verkrijgbaar bij de receptie. Wij vragen u om de apparaten te desinfecteren na gebruik. 
 • BeautyBalloon is geopend voor behandelingen, reserveren kan via deze link!

Per 25 september gelden de volgende maatregelen: 

Restaurant & Lola's Bar

Het restaurant en Lola's Bar zijn 7 dagen per week geopend voor onze gasten!

 • Het restaurant & Lola's Bar sluiten om 00.00 uur, onze keuken is tot 22.00 uur geopend.
 • Roomservice is mogelijk voor zowel ontbijt, lunch als diner (tot 22.00 uur). 
 • Onze voorkeur gaat uit naar contactloze betalingen. 

Per 25 september gelden de volgende maatregelen: 

Vergaderingen & bijeenkomsten

Vanaf 25 september zullen wij onze zalen weer inrichten zonder 1,5 meter afstand! 

Coronatoegangsbewijs
De overheid heeft bepaald dat wij uitsluitend gasten mogen ontvangen wanneer wij per persoon een coronatoegangsbewijs in combinatie met een geldig legitimatiebewijs hebben gecheckt. In onze hotellobby zullen wij de QR-code scannen en bij een groen vinkje is de gast van harte welkom in het hotel, restaurant, Lola’s Bar en op de zalenetage. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud. Testen blijft gratis voor iemand die geen herstel- of vaccinatiebewijs heeft. Kijk voor meer informatie over het coronatoegangsbewijs op de website van Rijksoverheid.

We begrijpen dat deze nieuwe situatie vragen kan oproepen. Wij willen u verzoeken om eventuele vragen per e-mail  aan ons te stellen, dan zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk reactie van ons ontvangt.

U kunt ons bereiken via sales@nijmegen.valk.com. We zijn u graag van dienst!


Veilig en vertrouwd

In ons hotel heeft de gezondheid, veiligheid en welzijn van onze gasten en medewerkers de hoogste prioriteit. Om uw gezondheid en veiligheid te kunnen waarborgen, willen wij u vragen tijdens uw bezoek aan ons hotel het volgende beleid na te leven: 

 • Volg aangegeven looprichting en hygiëne maatregelen
 • Schud geen handen met hotelgasten of hotelmedewerkrs
 • Was uw handen regelmatig en volgens de richtlijnen van het RIVM
 • Gebruik papieren handdoekjes om uw handen te drogen
 • Hoest en nies in uw elleboog en wendt u af van andere gasten en hotelmedewerkers
 • Betaal bij voorkeur met pin of contactloos

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Dan vragen wij u thuis te blijven en niet naar het hotel te komen. 

Wij doen er alles aan om uw verblijf zo veilig en vertrouwd mogelijk te maken. Bedankt voor uw vertrouwen in Van der Valk en wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel. Indien u vragen heeft, neem dan gerust contact op onze receptie. 

Met gastvrije groet, 

Marije van der Valk & Thijs Boomkens