Eten & drinken

Lola's Bar

Op 3 november heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met half december mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant of Lola's Bar ontvangen die niet in ons hotel verblijven. Na 20.00 uur schenken of verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken in ons restaurant, Lola's Bar en/of via roomservice. Vanaf 1 december geldt in Nederland een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. De mondkapjesplicht geldt in alle publieke binnenruimten van ons hotel, behalve wanneer u een vaste zitplaats heeft. Wanneer u in ons restaurant of in Lola's Bar aan tafel zit, mag het mondkapje dus af.

Wat mag wel?
Gasten met een hotelkamer- of (zakelijke) zaalreservering mogen gebruik maken van ontbijt, lunch, borrel & diner in ons restaurant of Lola's Bar.

Voor het reserveren van een hotelkamer klikt u hier. We zijn blij dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch onze hotelgasten mogen blijven ontvangen!

Een absolute hotspot in Nijmegen Noord: Lola's Bar. Niet zomaar een hotelbar, nee, een moderne, hippe ontmoetingsplek. U vindt hier een mix van hotelgasten, toeristen en buurtbewoners die genieten van een goede kop koffie of thee, met gebak of een kleine lunch. Naarmate de dag vordert schenken onze ervaren barmannen voortreffelijke wijnen, frisse bieren en de beste cocktails. 

Nieuw in Lola's Bar: Funky Sushi & Flamed Burgers! Verser dan vers, anders dan anders. Dagelijks te bestellen tussen 16.00 - 21.30 uur. Eet, drink & geniet!