Eten & drinken

Reserveringsaanvraag

Op 13 oktober heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met 11 november mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant of Lola's Bar ontvangen die niet in ons hotel verblijven. 

Wat mag wel?
Gasten met een hotelkamer- of (zakelijke) zaalreservering mogen gebruik maken van ontbijt, lunch, borrel & diner in ons restaurant of Lola's Bar.

Voor het reserveren van een hotelkamer klikt u hier. We zijn blij dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch onze hotelgasten mogen blijven ontvangen!

***TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR*** U kunt via onderstaand formulier een tafelreservering maken in ons restaurant. Gezelschappen tot en met 4 personen worden direct aan u bevestigd. Komt u met een groep van 5, 6, 7 of 8 personen? Dan betreft de reservering een aanvraag en zullen wij persoonlijk contact met u opnemen om de boeking door te nemen en te bevestigen.

Tot onze spijt kunnen wij op dit moment geen reserveringen aannemen tussen 9 en 24 personen. We vinden het erg vervelend dat wij, rekening houdend met de geldende maatregelen, voor deze groepsgrootte geen passend aanbod kunnen bieden. Vanaf 25 personen is het mogelijk om een brunch- of diner(buffet) te reserveren in één van onze zalen. Klik hier voor meer informatie.    

We kijken ernaar uit u te mogen begroeten in ons restaurant!