Meetings & Events

Vergaderen in Nijmegen

12 multifunctionele zalen

Zalenoverzicht

Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 12 multifunctionele zalen en is daarmee de ideale locatie voor vergaderingen, diners, feesten & partijen en één- of meerdaagse trainingen en conferenties. Hybride events met streaming behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Ook verzorgen wij als officiële trouwlocatie van de Gemeente Nijmegen graag uw bruiloft!

Meetings, trainingen, feesten

Vergaderen in Nijmegen

Of het nu gaat om een bijeenkomst van 2 of van 450 personen, het is mogelijk op onze zalenetage! De boardrooms zijn geschikt voor vergaderingen, trainingen en workshops voor kleinere gezelschappen. Zaal 1 t/m 4 zijn koppelbaar en geschikt voor congressen tot wel 450 personen. De overige zalen bieden plaats aan middelgrote gezelschappen en kunnen tevens dienen als subzaal.  

Er is altijd wel iets te vieren! Een jubileum, verjaardag, doopfeest, afscheid, babyshower of zelfs uw hele trouwdag; wij organiseren het graag! Er zijn vele mogelijkheden op de zalenetage en in ons restaurant. Zo kunnen wij (trouw)feesten verzorgen tot wel 400 personen! Ook kleinere gezelschappen kunnen bij ons terecht voor een brunch, dinerbuffet of uitgeserveerd diner

Overnachten bij in Nijmegen

Hotelkamers

Na een vergadering, congres, training of feestelijke bijeenkomst is het mogelijk om te blijven overnachten in één van onze 116 comfortabele hotelkamers. Hotelgasten maken kosteloos gebruik van onze fitness- en wellnessfaciliteiten en kunnen gratis parkeren in onze eigen parkeergarage. Wilt u 8 of meer hotelkamers reserveren? Dien dan via deze pagina een groepsaanvraag in.

Sportteams

Actief in Nijmegen

Sportteams

Topsporters, sportprofessionals en sportteams zijn van harte welkom in ons hotel! Onder andere het Nederlands Olympisch turnteam, het Nederlands Handbalteam en meerdere Eredivisie voetbalteams maken gebruik van onze faciliteiten en gastvrijheid. Onze keukenbrigade is gespecialiseerd in het verzorgen van uitgebalanceerde sportmaaltijden en op onze zalenetage kunnen wedstrijden en trainingen rustig worden voorbereid.