Eten & drinken

Restaurant

Op 3 november heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met half december mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant of Lola's Bar ontvangen die niet in ons hotel verblijven. Na 20.00 uur schenken of verstrekken wij geen alcoholhoudende dranken in ons restaurant, Lola's Bar en/of via roomservice. Vanaf 1 december geldt in Nederland een mondkapjesplicht voor iedereen van 13 jaar en ouder. De mondkapjesplicht geldt in alle publieke binnenruimten van ons hotel, behalve wanneer u een vaste zitplaats heeft. Wanneer u in ons restaurant of in Lola's Bar aan tafel zit, mag het mondkapje dus af.

Wat mag wel?
Gasten met een hotelkamer- of (zakelijke) zaalreservering mogen gebruik maken van ontbijt, lunch, borrel & diner in ons restaurant of Lola's Bar.

Voor het reserveren van een hotelkamer klikt u hier. We zijn blij dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch onze hotelgasten mogen blijven ontvangen!

 

Het moderne, ruime restaurant op de begane grond van ons hotel biedt plaats aan meer dan 300 gasten. U bent 7 dagen per week welkom vanaf 7.00 uur voor ontbijt, lunch, diner of een heerlijke kop koffie of thee! Iedere zondag, met uitzondering van de maanden juli en augustus, verzorgen wij een uitgebreide brunch met live grillbuffet.