Eten & drinken

Restaurant

Hotelgasten zijn van harte welkom bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent! Op dit moment zijn  ons restaurant, Lola's Bar en onze wellness- en fitnessfaciliteiten nog gesloten. Ontbijt, lunch en diner zal tot en met 26 mei 2021 worden aangeboden via een ‘take away’ concept. Wel is ons terras geopend tussen 12.00 en 18.00 uur! Bij lekker weer kunt u dus lunchen en (vroeg) dineren op ons terras.

Ons terras is dagelijks geopend van 12.00 tot 18.00 uur! Enkele spelregels:
- Maximaal 2 personen per tafel, behalve wanneer het gezelschap uit één huishouden bestaat
- Reserveren is uitsluitend mogelijk 'aan de deur', we kunnen helaas geen reserveringen aannemen via telefoon of e-mail
- Gasten die ons terras bezoeken worden verzocht het triageformulier in te vullen
- Gerechten zijn te bestellen tot 17.15 uur
- De laatste ronde dranken is om 17.30 uur
- Bekijk hier het culinaire aanbod op ons terras! 

Ontbijt
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen vanaf het buffet om het daarna mee te nemen en te nuttigen op uw hotelkamer. Iedere ochtend staat het ontbijtbuffet voor uw klaar tussen 6.30 en 11.00 uur. Het is helaas niet toegestaan om te eten en/of te drinken in ons restaurant en in Lola’s Bar, ook mogen wij geen roomservice ontbijt verzorgen.

Lunch en diner
Helaas is het vanwege de huidige maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant of in Lola’s Bar, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een take away lunch en  en deze nuttigen op uw kamer of tussen 12.00 en 18.00 uur gebruik maken van de lunch of vroeg diner op ons terras