Eten & drinken

Onwerkelijk maar waar... Op 1 juli 2016 openden wij de deuren voor onze gasten met de overtuiging ze nooit meer te sluiten. Helaas is de werkelijkheid anders en zijn wij genoodzaakt ons hotel en al onze faciliteiten te sluiten tot ten minste 6 april 2020. 

Wel blijven wij beschikbaar voor aanvragen vanuit veiligheidsregio’s, ziekenhuizen en/of overige calamiteitsdiensten. 

De keukenbrigade van Hotel Nijmegen-Lent verzorgt dagelijks uw ontbijt, lunch & diner onder leiding van chef-koks Niels van Niersen en Nik van de Coevering. Er wordt gewerkt met seizoensgebonden, pure producten, vaak streekgebonden en waar mogelijk biologisch. 

Het moderne, ruime restaurant op de begane grond biedt plaats aan meer dan 300 gasten. U bent 7 dagen per week welkom vanaf 7.00 uur voor ontbijt, lunch, high-tea, diner of een heerlijke kop koffie of thee! Iedere zondag, met uitzondering van de maanden juli en augustus, verzorgen wij een uitgebreide brunch met live grillbuffet. 

Reserveer een tafel

Ook in Lola's Bar is het heerlijk toeven! Ons ervaren barpersoneel bereidt met het grootste plezier vele soorten gin & tonics en cocktails. Begeleid door verrassende borrelhappen bent u verzekerd van een smaakvolle avond.