Eten & drinken

Hotelgasten zijn nog steeds welkom bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent. De maatregelen die per 14 december van kracht zijn, hebben grote invloed op ons hotel en op de mogelijkheden die wij onze gasten kunnen bieden tijdens hun verblijf. Zo hebben wij helaas ons restaurant, Lola’s Bar en onze wellness- en fitnessfaciliteiten moeten sluiten. Ontbijt, lunch en diner zal tot en met 15 maart 2021 worden aangeboden via een ‘take away’ concept.

Ontbijt
Het is uitsluitend toegestaan om het ontbijt aan te bieden in ‘take away’ vorm. Dat wil zeggen dat u zelf uw ontbijt kunt samenstellen vanaf het buffet om het daarna mee te nemen en te nuttigen op uw hotelkamer. Iedere ochtend staat het ontbijtbuffet voor uw klaar tussen 6.30 en 11.00 uur. Het is helaas niet toegestaan om te eten en/of te drinken in ons restaurant en in Lola’s Bar, ook mogen wij geen roomservice ontbijt verzorgen.

Lunch en diner
Helaas is het vanwege de nieuwe maatregelen niet mogelijk om te lunchen en dineren in ons restaurant of in Lola’s Bar, ook mogen wij geen roomservice verzorgen. Wel kunt u gebruik maken van een take away lunch en diner en deze nuttigen op uw kamer.

Wellness, fitness & BeautyBalloon
In verband met de nieuwe maatregelen zijn onze wellness- en fitnessfaciliteiten gesloten. Ook BeautyBalloon heeft de deuren moeten sluiten tot en met 3 maart 2021.

Vanzelfsprekend blijft ons hotel geopend voor noodzakelijke overnachtingen. Wanneer u ervoor kiest om de komende periode in ons hotel te verblijven, kunt u erop vertrouwen dat wij er alles aan zullen doen om u een veilig en vertrouwd verblijf te bezorgen!