Genieten bij Van der Valk

Ontdek ons restaurant

Ontbijten, lunchen & dineren

Restaurant

U bent 7 dagen per week van harte welkom in ons ruime restaurant op de begane grond van ons hotel. U kunt hier genieten van ontbijt, lunch en diner, maar ook voor een kopje koffie of zakelijke afspraak bent u in ons restaurant in Nijmegen aan het goede adres! 

Borrelen & samenzijn

Lola's Bar

In Lola's Bar vindt u een mix van hotelgasten, toeristen en buurtbewoners die genieten van een goede kop koffie of thee, met gebak of een kleine lunch. Naarmate de dag vordert schenken onze ervaren collega's voortreffelijke wijnen, frisse bieren en de beste cocktails.

Een jubileum, verjaardag, doopfeest, afscheid, babyshower of zelfs uw hele trouwdag; wij organiseren het graag! Van een uitgebreid ontbijt tot een complete feestavond, de mogelijkheden op onze zalenetage zijn eindeloos.

brunch-zondag-nijmegen-lent

genieten met familie of vrienden

Zondagsbrunch

Reserveer een tafel voor onze zondagsbrunch en u beleeft gegarandeerd een geslaagde middag! 

U wordt ontvangen met een feestelijk aperitief en een amuse, waarna u kunt genieten van de gerechten die onze keukenbrigade op het buffet presenteert: soep van de dag, verschillende broodsoorten met vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een saladebuffet met frisse salades en dressings en een uitgebreide keuze aan warme vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Om af te sluiten serveren we een uitgebreid dessertbuffet.

Tot zondag?

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten