Restaurant

Ontbijt

Op 13 oktober heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Tot en met 11 november mogen wij helaas geen gasten in ons restaurant of Lola's Bar ontvangen die niet in ons hotel verblijven. 

Wat mag wel?
Gasten met een hotelkamer- of (zakelijke) zaalreservering mogen gebruik maken van ontbijt, lunch, borrel & diner in ons restaurant of Lola's Bar.

Voor het reserveren van een hotelkamer klikt u hier. We zijn blij dat we ondanks de aangescherpte maatregelen toch onze hotelgasten mogen blijven ontvangen!

Om het aantal gasten goed te kunnen spreiden, werken wij met tijdsloten. Op die manier zorgen we ervoor dat we de drukte bij het buffet kunnen beperken en geven we onze gasten voldoende gelegenheid om afstand te kunnen nemen tot elkaar en tot onze medewerkers. Tijdens het inchecken reserveren onze front office medewerkers in overleg met u een tijdslot voor het ontbijt. We danken u voor uw begrip voor deze maatregelen! 

Een goed ontbijt is het beste begin van de dag! In Hotel Nijmegen-Lent kunnen hotelgasten 7 dagen per week genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. De kosten voor het ontbijt bedragen € 15,00 per persoon. Kinderen 4 t/m 11 jaar € 8,50. 

Ontbijtbuffet (restaurant begane grond)
Maandag tot en met vrijdag: 06.30 tot 10.30 uur
Zaterdag en zondag: 07.00 tot 11.00 uur

Roomservice
Hotelgasten kunnen tevens kiezen voor een uitgebreid roomservice ontbijt op de hotelkamer. Het roomservice ontbijt kan besteld worden via de SuitePad die zich op de kamer bevindt.