Sportteams

De afgelopen jaren hebben wij al vele topsporters en sportteams in Hotel Nijmegen-Lent mogen verwelkomen! Onder andere het Nederlands Olympisch turnteam, het Nederlands Handbalteam en meerdere Eredivisie voetbalteams hebben gebruik gemaakt van onze faciliteiten en gastvrijheid. 

Als (top)sporter of sportteam is het mogelijk om rondom trainingen, wedstrijden en toernooien in ons hotel te overnachten en/of gebruik te maken van uitgebalanceerde sportmaaltijden. Omdat wij veel waarde hechten aan de privacy van de sporters, is het mogelijk om één of meerdere zalen te reserveren voor exclusief gebruik. Op die manier is er geen afleiding en kan de focus volledig op de voorbereidingen liggen. Ook bestaat de mogelijkheid (op basis van beschikbaarheid) om een dagkamer te reserveren om uit te kunnen rusten.

Eredivisie
Voetbalteams die de strijd aangaan met NEC Nijmegen in het Goffertstadion of met Vitesse in GelreDome kunnen zich in ons hotel voorbereiden tijdens een sportmaaltijd, die door onze chefkok vanzelfsprekend volledig is afgestemd op de behoeften van het team. 

Trainingen
De directe omgeving van ons hotel leent zich uitstekend voor trainingen. Hardlopen, wielrennen, roeien op de Spiegelwaal. Liever binnen trainen? Op steenworp afstand van ons hotel bevindt zich Sporthal 'De Boog', een topsporthal van 9 meter hoog met een oppervlakte van drie basketbalvelden.

Verblijf op maat
Elke sporter heeft zo zijn eigen wensen en behoeften, daarom komen wij graag persoonlijk in contact om een verblijf op maat samen te stellen!

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op via sales@nijmegen.valk.com of bel ons: 024 792 02 02. We zijn u graag van dienst!

Met gastvrije groet, 

Koen Veenendaal
Lisette van Veen
Lynn Snippe