Sportteams

In de afgelopen jaren hebben we veel topsporters en sportteams mogen verwelkomen in Hotel Nijmegen-Lent! Onder andere het Nederlandse Olympische turnteam, het Nederlandse handbalteam en verschillende voetbalteams uit de Eredivisie hebben gebruik gemaakt van onze faciliteiten en diensten en waren enthousiast over onze gastvrijheid.

(Top)sporters of sportteams die bij ons verblijven tijdens trainingen, wedstrijden of toernooien, bieden wij een uitgebalanceerde sportmaaltijd aan. Omdat wij veel belang hechten aan de privacy van de sporters, kunnen zij ook individuele of meerdere kamers exclusief reserveren. Op deze manier zijn er geen afleidingen en kunnen de sporters zich volledig concentreren op hun voorbereidingen. Bovendien bieden wij (indien beschikbaar) kamers aan op dagtarief, zodat sporters kunnen uitrusten.

Eredivisie
Voetbalteams die in het Goffert-stadion tegen NEC Nijmegen of in het GelreDome tegen Vitesse spelen, kunnen in ons hotel een sportmaaltijd nuttigen die onze chef-kok afstemt op de behoeften van het team.

Training
De directe omgeving van ons hotel leent zich uitstekend voor trainingen, zoals hardlopen, fietsen of roeien op de Spiegelwaal. Liever binnen trainen? Op een steenworp afstand van ons hotel bevindt zich de sporthal "De Boog", een 9 meter hoge hal voor topsport met een oppervlakte zo groot als drie basketbalvelden.

Verblijf op maat
Alle sporters hebben hun eigen wensen en behoeften. Daarom nemen we graag persoonlijk contact met u op om uw verblijf naar wens vorm te geven.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Stuur ons een e-mail naar sales@nijmegen.valk.com of bel ons op +31 (0)24 792 02 02. Wij staan graag voor u klaar!