Nijmeegse Vierdaagse

De Nijmeegse Vierdaagse is een wereldwijd bekend wandelevenement dat elk jaar duizenden enthousiaste wandelaars naar Nijmegen trekt. Van der Valk Nijmegen Lent is de perfecte uitvalsbasis om dit unieke evenement te beleven. Ons hotel biedt niet alleen een comfortabele accommodatie, maar ook heerlijke faciliteiten zodat u tijdens uw verblijf optimaal kunt genieten.

Nijmeegse Vierdaagse afstanden

De Nijmeegse Vierdaagse afstanden variëren van 30, 40 tot 50 kilometer, waardoor er voor elke wandelaar een geschikte uitdaging is. Of u nu een ervaren wandelaar bent of voor het eerst meedoet, bij Van der Valk Nijmegen Lent kunt u zich optimaal voorbereiden en herstellen. Na een dag vol inspanning kunt u genieten van een heerlijke nachtrust in onze luxe kamers, die van alle moderne gemakken zijn voorzien.

Nijmeegse Vierdaagse Feesten

Naast de fysieke uitdaging biedt de Nijmeegse Vierdaagse ook veel plezier en vertier. De Nijmeegse Vierdaagse Feesten, die gelijktijdig plaatsvinden, zijn een bruisend spektakel vol muziek, cultuur en gezelligheid. Vanuit Van der Valk Nijmegen - Lent bent u in een mum van tijd in het hart van deze festiviteiten. Laat u meeslepen door de feestelijke sfeer en geniet van de talloze optredens en activiteiten die overal in de stad plaatsvinden.

Overnachten bij Van der Valk Nijmegen - Lent

Ons hotel biedt diverse arrangementen speciaal voor deelnemers aan de Nijmeegse Vierdaagse. Zo kunt u bijvoorbeeld profiteren van een vroeg ontbijt, zodat u goed voorbereid aan de dag kunt beginnen. Ook hebben we speciale massages en wellnessfaciliteiten om uw spieren te ontspannen na de lange afstanden van de Nijmeegse Vierdaagse. Ons vriendelijke en behulpzame personeel staat altijd voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Bij Van der Valk Nijmegen - Lent combineren we comfort met de ideale locatie voor een onvergetelijke ervaring tijdens de Nijmeegse Vierdaagse. Boek vandaag nog uw verblijf en maak deel uit van dit fantastische evenement. Of u nu komt voor de wandelprestatie of de gezellige Nijmeegse Vierdaagse Feesten, bij ons bent u aan het juiste adres. Wij heten u van harte welkom!