Combineer uw verblijf met een bezoek aan Golfbaan Het Rijk van Nijmegen

Prachtige 45-holes golfbaan
Het Rijk van Nijmegen beschikt over 45 holes wedstrijdbanen met elk een eigen karakter. De 18 holes Nijmeegse baan wordt gekenmerkt door weidse vergezichten. Een zacht glooiend, vriendelijk landschap met 75 strategisch geplaatste bunkers en lange fairways. De Groesbeekse baan bestaat uit drie lussen van ieder 9 holes. Door steeds twee lussen te combineren kunnen drie verschillende rondes van 18 holes gespeeld worden. Oude bomenlanen, uitdagende waste area’s en verrassende blinde holes bepalen het karakter van deze prachtige baan. De grote hoogteverschillen bieden keer op keer nieuwe uitzichten, even onvoorspelbaar als de baan zelf.

Horeca
Zowel golfers als niet-golfers zijn van harte welkom voor een (zaken)lunch of diner. Ons keukenteam verwent u graag met smaakvolle creaties. In onze gezellige lounge of in ons restaurant Green 46 kunt u dagelijks genieten van een lunch of diner van onze wisselende seizoenskaart. Hiernaast bent u natuurlijk van harte welkom voor gewoon een kopje koffie of een heerlijk glas wijn. Vanaf ons terras heeft u een prachtig uitzicht over de golfbaan. In de directe omgeving van de golfbaan zijn diverse fiets- en wandelroutes uitgestippeld. Ideaal om de prachtige omgeving te verkennen!

Groepsarrangementen
Dankzij de schitterende ligging en het complete aanbod is Golfbaan Het Rijk van Nijmegen een fantastische locatie voor al uw bijeenkomsten. Of het nu gaat om compleet verzorgde golfdagen, een clinic voor groepen, een vergadering, borrel en diner of een feestavond, de ontspannen sfeer van de golfbaan vormt het ideale klimaat. Op Het Rijk van Nijmegen vindt u alle faciliteiten om u en uw gasten gastvrij te ontvangen: ruime parkeergelegenheid, een sfeervolle lounge, een uitstekende keuken en aparte ontvangstruimte met uitzicht op de golfbaan.

Kijk voor meer informatie op de website van Golfbaan Het Rijk van Nijmegen