Emy & Jeroen

Emy & Jeroen over hun bruiloft in ons hotel:

"Vanaf de eerste kennismaking met ons contactpersoon binnen Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent voelden wij ons zeer welkom en werd er volop meegedacht met onze wensen en waar nodig oplossingen aangedragen.

De gastvrijheid en service bleek onder meer uit de mogelijkheid om meerdere malen de diverse ruimtes te kunnen bekijken en er feeling mee te krijgen waardoor wij ons op de grote dag al aardig thuisvoelden. Dit heeft zeker bijgedragen aan een onvergetelijke dag!

Op de dag van de bruiloft hebben wij zelf nergens meer aan hoeven denken en was alles tot meer dan in de puntjes geregeld. Ook was er van alles geregeld voor de aanwezige kinderen. Denk hierbij aan een knutseltafel en natuurlijk lekkernijen.

Na de bruiloft hebben wij in het hotel overnacht en kregen de volgende ochtend een uitgebreid ontbijt op de kamer wat er zeer feestelijk uit zag.

Bedankt voor deze fantastische en onvergetelijke dag!"

Salma & Joey

Salma en Joey over hun bruiloft in ons hotel:

"In december 2019 zijn mijn man en ik in het huwelijksbootje getreden. Als locatie kozen wij voor Van der Valk hotel Nijmegen-Lent, hier hebben wij zowel de trouwceremonie als het feest gehouden. 

Ons trouwavontuur begon met een kennismakingsgesprek, hierbij mochten we ook gelijk de feestzaal en ceremoniezaal bekijken. Wij waren op slag verliefd op zaal 1, waar het buffetgedeelte verstopt is achter een flexibele wand. Deze wand werd weggeschoven toen het buffet gereed was, zo merkten onze gasten niets van het voorbereiden en afruimen van het buffet. Toen bleek dat we toch meer ruimte in de zaal nodig hadden, werd dit voor ons opgelost door een extra zaal toe te voegen aan onze feestzaal.

Tijdens het plannen en organiseren kon ik met mijn vragen altijd terecht bij Chantal, al het mailcontact ging dan ook via haar. Daarnaast kon ik het ook altijd aangeven als ik naast onze fysieke afspraken behoefte had aan extra afstem-momenten.

Ik was niet de makkelijkste bruid, alles was tot in de puntjes georganiseerd en ik had moeite met alles uit handen geven op de dag zelf. Echter maakte ik mij om niets zorgen, Chantal en Koen en alle andere collega’s zorgden ervoor dat de middag en avond verliep precies zoals ik het had omschreven in ons draaiboek! Vanaf de ceremonie tot aan het einde van het feest. Zij hebben écht geluisterd tijdens onze voorbereidende gesprekken, daarom verliep alles zo goed!

Daarnaast kreeg ik super veel complimenten van onze gasten over het live cooking arrangement! Het buffet was zo mooi uitgebreid, er was voor iedereen wel wat. Eten is in de cultuur van ons beiden erg belangrijk, dus het was dan ook fijn om zoveel mooie complimenten te horen! Onze gasten met speciale dieetwensen kregen een groot bord met een uitgebreid en gevarieerd menu. En de kleintjes die eerder al honger hadden, kregen hun eten al eerder. Er was dus extra persoonlijke aandacht voor de gasten bij wie het nodig was!

Al met al kijken wij terug op een droombruiloft, vanaf het eerste kennismakingsgesprek is er volledige aandacht geweest voor onze wensen en het creëren van onze droombruiloft. Door de goede ervaring kijken wij ernaar uit om onze toekomstige feestjes weer bij Van der Valk te organiseren. Wij zouden het dan ook iedereen aanraden om hun bruiloft te organiseren in Van der Valk Nijmegen Lent!"

Daniëlle & Pieter

Daniëlle & Pieter over hun bruiloft in ons hotel:

"Al snel na het huwelijksaanzoek begonnen we plannen te maken voor onze bruiloft. We wonen in Nijmegen en wilden niet te ver van huis trouwen, ook hebben we familieleden die wat verder van Nijmegen wonen. We wilden dat zij ook zouden kunnen overnachten, dus een hotel dat ook feesten kon organiseren, stond hoog op onze lijst.

Pieter was ooit al eens voor een avondcongres bij Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent geweest. We gingen ons online oriënteren en vonden dat deze locatie aan vrijwel al onze eisen voldeed. Het was dichtbij, ze organiseren feesten, waaronder bruiloften, er is mogelijkheid tot overnachten en het is tevens uitstekend met het openbaar vervoer bereikbaar (Station Nijmegen-Lent ligt pal naast het hotel). Voor ons leek dit meteen een goede optie en dus hebben we het hotel per mail benaderd.

We kregen al snel bericht terug dat ze ons graag wilden helpen en we maakten een afspraak in het hotel. Met Lisette, werkzaam op de salesafdeling van het hotel, bespraken we alle mogelijkheden. Op dat moment hadden we alleen nog maar grove ideeën, maar we kregen wel een mooi beeld van wat er allemaal mogelijk was! Wel was dat alles onder voorbehoud van de geldende coronamaatregelen, die elk moment konden veranderen.

In de maanden erna gingen we aan de slag met het regelen van een hoop andere zaken, waaronder fotograaf, trouwlocatie, locatie voor de foto’s etc. We spraken nog een aantal keren af in het hotel om het dinerbuffet en de feestavond verder vorm te geven en meer in detail uit te werken. Het contact was laagdrempelig, per mail kregen we altijd snel antwoord en ook fysiek in het hotel klikte het goed en konden we veel al snel geregeld hebben.

De trouwdatum (1 oktober 2021) naderde en we hadden alles qua buffet en feest op papier. Het ging er alleen dus vanaf hangen wat er wel en niet zou mogen door de coronaregels. Daarom hadden we ook een plan B (en plan C) gemaakt voor de situaties waarin er minder zou mogen. In die periode moesten we dus korte lijntjes houden en dat ging heel goed. Uiteindelijk hadden we het geluk dat er, afgezien van dat we om 00.00 moesten stoppen en de corona check app gebruikt moest worden, verder geen maatregelen waren en dus het volledige feest, inclusief band, mogelijk was!

Uiteindelijk hebben een super bruiloft gehad, alles ging volgens plan. Ook konden we de vooraf geplande momenten en tijden in het van der Valk perfect volgen, er waren geen onverwachte zaken die roet in het eten gooiden. De taart was heerlijk, het buffet was perfect verzorgd, heerlijk en mooi vorm gegeven. Lisette kwam zelf ook nog even langs om te kijken of alles goed ging en om ons te feliciteren. Tijdens het diner kon de band in de feestzaal alles klaarzetten en toen we klaar waren met eten, kon daar het feest beginnen. De drank vloeide rijkelijk, iedereen had het naar zijn zin en er werd volop gedanst. Voor velen was het weer het eerste feest in tijden, zo ook voor de band. Om 00.00 gingen de gasten voldaan naar de kamers en wijzelf hadden 'Suite in the Clouds', wat een echte aanrader is voor alle toekomstige bruidsparen!

De volgende ochtend hadden we een lekker ontbijtbuffet samen met de gasten die waren blijven overnachten. Dat was ruim in aanbod en lekker. Nadat iedereen uitgecheckt was, ging iedereen weer naar huis.

We hadden ons geen betere locatie kunnen wensen! Wij hebben na het eerste contact er niet meer over nagedacht om een andere locatie (als backup) te zoeken. Het contact was laagdrempelig en fijn, onze wensen werden gehoord, er werden suggesties gedaan als wij het niet precies wisten. Ook zocht Van der Valk contact met de door ons geregelde band om alles in goede banen te leiden qua logistiek, wat uiteindelijk allemaal vloeiend verlopen is.

Dus voor alle bruidsparen die Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent overwegen als trouwlocatie: het is een echte aanrader! En wij hadden de trouwceremonie dan wel ergens anders, ook dat is eventueel mogelijk bij Van der Valk.

Je zult je nooit zorgen hoeven maken of alles wel goed geregeld is en of het eten wel lekker gaat zijn en of er wel genoeg drank is, want dat is er zeker! Wij zijn blij dat we er zo voor gekozen hebben en kijken terug op een fantastische bruiloft die we zo weer over zouden doen op precies dezelfde manier!"

Imke & Bram

Imke en Bram over hun bruiloft in ons hotel:

"Vanaf het eerste contact met Van der Valk voelden we de persoonlijke aandacht en konden we ons bruiloftsdiner en borrel vormgeven zoals we zelf voor ogen hadden. Ze hebben veel stress weggenomen en ons het gevoel gegeven dat het goed zou komen. Dit hebben ze honderd procent waargemaakt en we kijken terug op een hele bijzondere bruiloft en een zorgeloos diner. De mooiste herinnering voor ons was het afscheidsnummer en vervolgens in de lift naar boven naar de bruidssuite met een fenomenaal uitzicht."