Pinksterbrunch

Op zondag 19 mei organiseren wij een Pinksterbrunch voor het hele gezin! Wij ontvangen u graag met een feestelijk welkomstdrankje en lekkere amuse. 

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide live cooking buffet. Geniet van verschillende soorten vers gebakken brood met een keur aan vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade, ook vindt u daar een selectie van warme gerechten. U kunt het gerecht aanvullen bij het saladebuffet, waar u kunt kiezen uit frisse salades en dressings. 

Om de Pinksterbrunch compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein!

Prijs:
Volwassenen: € 47,50*
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 21,50**
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

*Inclusief koffie, thee, verse jus d'orange, frisdranken, tapbier (Swinckels) & huiswijn (M-Selection)
**Inclusief Chocomel, Fristi, verse jus d'orange & frisdranken

Belangrijk om te weten:
- De Pinksterbrunch wordt georganiseerd op de begane grond van ons hotel
- Er wordt, naast de reguliere kinderspeelhoek, géén extra kinderanimatie verzorgd
- Voor de Pinksterbrunch is 100% aanbetaling vereist, u ontvangt hiervoor half mei een betaallink en verzoeken u deze uiterlijk 48 uur voor aankomst te hebben voldaan

Reserveer hier de Pinksterbrunch

Vier Pinksteren in Nijmegen

Ons hotel biedt de perfecte setting voor een ontspannen en gezellig samenzijn tijdens het Pinksterweekend! Maar ook wanneer u toch liever het bruisende stadsleven van Nijmegen opzoekt, biedt ons hotel de ideale ligging. Je wandelt zo de Waalbrug over de stad in!

Dineren tijdens Pinksteren

Geniet 's avonds van een heerlijk diner in ons sfeervolle restaurant. Onze chef-koks bereiden heerlijke gerechten gemaakt met seizoens- en streekgebonden producten. Maar de échte Valk klassiekers staan natuurlijk ook altijd op de kaart! Geniet na het diner nog van een drankje in Lola's Bar.

Reserveer een tafel

Overnachten tijdens Pinksteren

Combineer uw diner met een overnachting in ons hotel. Bij Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent beschikken we over 116 luxe hotelkamers die voorzien zijn van alle comfort. Bekijk hier al onze hotelkamers