Kamer boeken bij Hotel Nijmegen - Lent

Onze gasten beoordelen ons met een

9,2
uit 20978 betrouwbare beoordelingen
Vierdaagse Nijmegen

Wandelen

Vierdaagse Nijmegen 2025

Beste wandelaar,

Wij genieten altijd ontzettend van de Nijmeegse Vierdaagse en we zijn ieder jaar weer overweldigd door het grote aantal gasten dat graag bij ons wil overnachten tijdens dit prachtige Nijmeegse evenement. Inmiddels is de wachtlijst voor 2025 vol, waardoor we helaas geen nieuwe wachtlijstreserveringen meer aannemen. We wensen u een fantastische Vierdaagseweek en kijken ernaar uit u op een ander moment (weer) in ons hotel te mogen verwelkomen!

Marije van der Valk & Thijs Boomkens

Arrangementen Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent

Arrangementen

Onbezorgd genieten

In de omgeving van Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent is zoveel te beleven, dat we diverse speciale arrangementen hebben samengesteld. Ga bijvoorbeeld een dag ontspannen in Thermen Berendonck of kies voor een sportief fietsarrangement

Bekijk ook de 360° tour!

overnachten-valk-nijmegen-lent

Overnachten in luxe en comfort

Kamers en suites

Kom tot rust in Hotel Nijmegen - Lent! Ontdek onze 116 luxe hotelkamers die zijn voorzien van alle comfort. Wij beschikken over diverse luxe-typen: Comfort (hoek)kamers, Comfort familiekamers, Sky kamers en Suite 'In the Clouds'. Tijdens uw verblijf maakt u als hotelgast gratis gebruik van onze wellnessfaciliteiten.

Bekijk ook de 360° tour!

vergaderen-nijmegen-lent-valk

Zalen

Vergaderen in Nijmegen

Organiseer uw zakelijke bijeenkomst op onze zalenetage! Met 12 multifunctionele (vergader)zalen en uitstekende bereikbaarheid is ons hotel de perfecte plek voor een bijeenkomst. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van streaming & hybride events.

Bekijk ook de 360° tour!

activiteiten-nijmegen-valk-nijmegen-lent

Toeristische informatie

Kom genieten in Nijmegen

Er is heel veel te zien in de omgeving van ons hotel, ga lekker wandelen of fietsen! U kunt een (elektrische) fiets of E-chopper bij ons huren, ook verzorgen wij graag een lunchpakket voor onderweg!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten