Activiteitenkalender

City Trail Nijmegen

04 nov 2018,
00:00 uur

Ontdek de pracht van de stad met deze unieke Urban Running Experience! Rennend door hartje Nijmegen, met passages door markante gebouwen, mooie parken en allerlei verborgen schatten van de stad. Zondagochtend 4 november klinkt tussen 10 en 11 uur het startschot op het Honigcomplex. Een prachtige uitvalsbasis voor dit avontuurlijke urban running event. Ontdek de oudste stad van Nederland met City Trail Nijmegen! 

De avontuurlijke stadsroute van de City Trail begint bij het Honigcomplex. Lopend door de voormalige soepfabriek begin je aan het uitdagende parcours met diverse bijzondere passages. Van het Valkhofpark tot het Kronenburgerpark en van de Waalhaven tot de oude stadsmuur. Tijdens het hardlopen zul je op plekken komen, waar je nog nooit eerder bent geweest! Een tipje van de sluier: een afwisselend parcours, met pittige klimmetjes, trappetjes op en trappetjes af. Zowel binnen als buiten! Laat je verrassen en ga de uitdaging van de City Trail Nijmegen aan.

Benieuwd naar het gehele parcours? Op zondagochtend 4 november ervaar je deze prachtige urban running route! Het parcours wordt vooraf niet bekend gemaakt en blijft voor iedereen een verrassing. Via Facebook zullen de passages door allerlei markante locaties bekend worden gemaakt. Hou onze Facebook-pagina goed in de gaten!

De afstand is circa 10 kilometer. Er is een tijdsklok aanwezig, maar je tijd wordt niet geregistreerd. De City Trail heeft geen wedstrijdelement, de insteek is dat je Nijmegen op een unieke manier ontdekt en vooral veel plezier beleeft bij deze ontdekkingsreis door de stad!

Klik hier voor meer informatie over de City Trail Nijmegen.