Lola's Bar

Live at Lola's

Op vrijdagavond heerlijk ontspannen met een goed glas wijn of een frisse (alcoholvrije) cocktail, ondertussen genietend van live muziek in Lola's Bar. Ook in 2019 is dat mogelijk! Dit jaar verzorgen 3 verschillende artiesten uit Nijmegen de 'Live at Lola's' avonden, te weten Sazz Leonore & Richie Reichgelt, Summer Chic en Eva Almagor. Entree is gratis, parkeren ook. Bekijk hier de agenda:

Vrijdag 19 april: Summer Chic
21.00 – 23.00 uur 

Vrijdag 24 mei: Eva Almagor
21.00 – 23.00 uur

Vrijdag 27 september: Sazz Leonore
21.00 – 23.00 uur 

Vrijdag 22 november: Eva Almagor
21.00 – 23.00 uur

Live at Lola's 19 april: Summer Chic

Een avond genieten van de mooiste songs van vroeger en nu? Summer Chic speelt ze voor je! Heerlijke muziek, met een retro en jazzy feel, waarmee het duo de warmte van de zomer naar binnen brengt.

Het repertoire bestaat uit herkenbare én eigen interpretaties van bekende nummers. Van Ella Fitzgerald en Frank Sinatra bijvoorbeeld,  maar ook van Adele en Dua Lipa. Met hun unieke sound zorgen ze altijd voor een heerlijke vintage sfeer en een fijne avond voor iedereen!

Summer Chic treedt op tussen 21.00 en 23.00 uur. Entree is gratis!

Live at Lola's 24 mei: Eva Almagor

Op 24 mei is het podium in Lola's Bar tussen 21.00 en 23.00 uur van Eva Almagor. Entree is gratis!

Liedjes vol met blues, roots en southern soul en een stem die je doet denken aan zangeressen zoals Bonnie Raitt, Susan Tedeschi & Norah Jones. Deze zangeres en schrijfster dompelt je onder in haar hoopvolle autobiografische verhalen.

Al jaren brengt Eva Almagor in eigen beheer muziek uit. Er vonden live shows in Nederland, Duitsland en Belgie plaats en muzikale bezoekjes aan alle nationale radio stations van Nederland. Ook stond ze in voorprogramma's van De Dijk, Krystl, Dany Lademacher's Wild Romance & JJ Grey & Mofro (VS) en passeerde eigen festival "DIG IN DEEP" de revue. In 2016 vond de release van haar debuutalbum "Against the grain" plaats. Het album werd ontvangen met lovende kritieken! Eva brengt frisse vintage vibes waarbij de invloed van haar muzikalehelden nederig voelbaar is. Speciaal voor de gasten van Van der Valk speelt ze naast eigen werk ook een selectie van haar muzikale invloeden.


“De Norah Jones van de lage landen, maar met veel meer blues & balls." - Ongekend Talent NCRV -
 

"Te situeren ergens tussen Shelby Lynne, Dusty Springfield, Susan Tedeschi en Mathilde Santing... Internationale klasse!" - Ctrl Alt Country -

Live at Lola's 27 september: Sazz Leonore

Sazz Leonore sluit op 27 september de zomer af in met haar relaxte, jazzy nummers, begeleid op gitaar door Richie Reichgelt. Entree is gratis, ze treden op tussen 21.00 en 23.00 uur. 

Lola's Bar bevindt zich op de begane grond van ons hotel. Graag tot ziens op 27 september!

Meer weten over Sazz Leonore? Klik hier of bekijk de video!