Restaurant

Wereldeters kindermenu

Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere menukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’ De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker. Met het kindermenu steunen we tevens een goed doel: KidsRights.

Met deze kaart willen we kinderen van ca. 4 tot en met 12 jaar uitdagen om ook eens wat anders te eten dan het traditionele kindermenu. De menukaart zorgt voor leuk vermaak aan tafel met de verschillende verhalen en weetjes over de diverse landen waarop de menu’s geïnspireerd zijn.

Een kindermenu bestaat uit een soep, hoofdgerecht en kinderijsje en kost € 12,50. Het hoofdgerecht is ook apart te bestellen voor € 8,50 (het hoofdgerecht van “Hollandse Pot” voor € 5,25). Elk half jaar 'verversen' we de menukaart met nieuwe landen, weetjes en gerechten.

Reserveer een tafel

De hoofdgerechten uit het kindermenu zijn:

- Japanse Yakitori: Kipspiesjes op een bedje van noodles met fijne groenten. Geserveerd met sojabonen, kroepoek en groentesticks.

- Oostenrijkse Apfelschmarrn: Luchtige Oostenrijkse Apfelschmarrn met vers fruit en vanillesaus.

- Russische Boeuf Stroganoff: Dunne biefreepjes met champignons, ui en room. Geserveerd met groentesticks, frietjes en mayonaise.

- Italiaanse Spaghetti Bolognese geserveerd met Italiaanse bruschetta, groentesticks en geraspte kaas.

- Alaska Vis: Visstick van Alaska koolvis met zeewiersalade. Geserveerd met groentesticks, frietjes en broccoli.

- Hollandse Pot: Lekkere frietjes met naar keuze: schnitzel, kroket, kaassoufflé, frikandel of kipnuggets. Geserveerd met groentesticks, appelmoes en mayonaise.

Heb je onze ''Kids Corner" al ontdekt? Je vindt hem naast de ingang van het restaurant!