Restaurant

Wereldeters kindermenu

Speciaal voor onze jonge gasten hebben wij een heel bijzondere menukaart ontwikkeld: ‘Van der Valk Wereldeters.’ De gerechten zijn avontuurlijk, verantwoord en verrassend lekker. Met het kindermenu steunen we tevens een goed doel: KidsRights.

Met deze kaart willen we kinderen van ca. 4 tot en met 12 jaar uitdagen om ook eens wat anders te eten dan het traditionele kindermenu. De menukaart zorgt voor leuk vermaak aan tafel met de verschillende verhalen en weetjes over de diverse landen waarop de menu’s geïnspireerd zijn.

Een kindermenu bestaat uit een soep, hoofdgerecht en kinderijsje en kost € 12,50. Het hoofdgerecht is ook apart te bestellen voor € 8,50 (het hoofdgerecht van “Hollandse Pot” voor € 5,25). Elk half jaar 'verversen' we de menukaart met nieuwe landen, weetjes en gerechten.

Reserveer een tafel

De hoofdgerechten uit het kindermenu zijn:

- Chinese roerbak kip: Kip met wokgroenten in een zoetzure saus. Geserveerd met noodles, groentesticks en kroepoek.

- Zweedse zalm: Gebakken zalm met worteltjes. Geserveerd met frietjes, Hollandaise saus en groentesticks.

- Italiaanse pizza Margarita: Italiaanse pizza Margarita met rucola. Geserveerd met groentesticks, cherry tomaatjes en geraspte kaas

- Hawaiiaanse Loco Moco Burger: Broodje met een heerlijk gekruide hamburger en een gebakken eitje. Geserveerd met groentesticks, vers fruit en frietjes.

- Zuid-Afrikaanse braai: Vleesspiesje met biefstuk en groente. Geserveerd met groentesticks, frietjes en appelmoes

- Hollandse Pot: Lekkere frietjes met naar keuze: schnitzel, kroket, kaassoufflé, frikandel of kipnuggets. Geserveerd met groentesticks, appelmoes en mayonaise.

Heb je onze ''Kids Corner" al ontdekt? Je vindt hem naast de ingang van het restaurant!