Schoonheidssalon BeautyBalloon Skin

Elke dag haalt u het beste uit uzelf en daar doet u ook qua verzorging van de huid uw absolute best voor. Maar soms vergeet u door de drukte even dat uw huid naast die dagelijkse verzorging ook een beetje rust en een flinke portie extra liefde nodig heeft. En daar is BeautyBalloon voor! Onze passie en expertise ligt namelijk in de optimale verzorging van uw huid, echt een momentje voor uzelf! Alle producten zijn ook online verkrijgbaar, zodat u ook thuis nog tijden kunt nagenieten van de professionele verzorging van de salon.

In samenwerking met het merk [ COMFORT ZONE ] werken wij dagelijks aan het verbeteren van uw huid. Een treatment is een moment van totale ontspanning!

Openingstijden (regulier):

Maandag 09.00 - 20.00 uur
Dinsdag 09.00 - 20.00 uur
Donderdag 09.00 - 20.00 uur
Vrijdag 09.00 - 20.00 uur
Zaterdag 10.00 - 20.00 uur
Zondag 10.00 - 20.00 uur

Op feestdagen is BeautyBalloon gesloten. Het is helaas niet mogelijk om met twee personen tegelijk behandeld te worden (uiteraard wel na elkaar). 

TREATMENTS

[ COMFORT ZONE ] TREATMENT MENU

Geniet van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde formules van onze producten, unieke behandeltechnieken en massages. De formules zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen. 

Iedere treatment start met het Tranquillity™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van zowel lichaam als geest. Daarbij ondersteunt het de effectiviteit van de voor jou geselecteerde treatment. Naast erfelijke factoren heeft lifestyle de grootste invloed op jouw gezondheid, hoe jij je voelt en hoe dit weerspiegeld op de huid. Onze lifestyletips dragen bij aan het creëren van een optimaal huidresultaat.

Face Treatments
 • EXPRESS TREATMENT 

30 minuten € 35,50

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtstreatment, maar wel een beautytouch nodig? Deze treatment past perfect in een drukke levensstijl en kan gecombineerd worden met een lichaamstreatment.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – masker – hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker - afgestemde dagverzorging.

 • TWIST TREATMENT 

60 minuten € 65,50

Een heerlijke combinatie van een gezichtsbehandeling en massage!

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – masker – ontspannende lichaamsmassage van 30 minuten.

 • COMPLETE TREATMENT 

60 minuten € 65,50

Deze treatment wordt afgestemd op jouw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaar je direct resultaat.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging - epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker - afgestemde dagverzorging.

 • DELUXE TREATMENT  

75 minuten treatment € 80,50

Een heerlijke uitgebreide treatment waarbij de nadruk ligt op de massages.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse - Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- en voetmassage tijdens inwerking van het masker – afgestemde dagverzorging.

 • EXCLUSIVE TREATMENT  

90 minuten treatment € 95,50

Een heerlijke uitgebreide treatment waarbij de nadruk ligt op de massages.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse - Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- en voetmassage tijdens inwerking van het masker - oogverzorging – afgestemde dagverzorging.

MEN

 • MEN POWER TREATMENT

30 minuten € 35,50
60 minuten € 65,50

Wil je er op je best uitzien? Deze high performance behandeling sluit aan op de behoeften van de mannenhuid, of het nu gaat om anti-aging, beschermen, hydrateren, zuiveren of kalmeren.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging - epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker - afgestemde dagverzorging.

 • MEN POWER DELUXE TREATMENT

90 minuten € 95,50

Gericht op de belangrijkste zones waar stress zich ophoopt. De Men Power treatment gecombineerd met een hoofdhuid-, rug- en beenmassage zorgt ervoor dat de te hoge spierspanning vermindert en jij je weer energiek voelt.

Body Treatments
 • TRANQUILLITY™ RELAX MASSAGE

30 minuten € 35,50  

60 minuten € 65,50

Een weldadige treatment, dankzij de bijzondere Tranquillity™ rituelen. Laat je meevoeren door de knedende handen van de beautyspecialist in een ontspannende treatment met een aromatische geurbeleving.

 • HOTSTONE RELAX MASSAGE (te reserveren van oktober t/m maart)

30 minuten € 35,50  

60 minuten € 65,50

Tijdens de hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van een heerlijke olie en warme, natuurlijke stenen om de spieren te laten ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van lichamelijke klachten. 

PREGNANCY RELAX MASSAGE

60 minuten € 65,50

Een heerlijke massage voor aanstaande mama’s. Tijdens deze behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd met een olie en komen moeder en de baby heerlijk tot rust.

Deze treatment bestaat uit:

Gezichtsreiniging - massage voor gelaat en hoofdhuid - rugmassage - arm-, hand- en voetmassage - verzorging van de buik met olie

 • UPGRADE

Upgrade je behandeling met onderstaande extra’s!

 • EYES 15 minuten € 15,50

3-voudige werking tegen donkere kringen, opgezwollen ogen en lijntjes rondom de ogen.

Diversen Treatments

 

 Epileren € 14,50
 Bovenlip harsen € 12,50
 Bovenlip + kin harsen € 19,50
 Kin + kaaklijn harsen € 16,00
 Epileren + wenkbrauwen verven € 23,50
 Wimpers verven € 15,50
 Wenkbrauwen verven € 12,50
 Wimpers en wenkbrauwen verven € 24,50
 Onderbenen harsen € 31,50
 Hele benen harsen € 45,50
 Armen harsen € 22,50
 Bikinilijn harsen € 19,50
 Oksels harsen € 17,00
 Rug harsen € 27,50