Schoonheidssalon BeautyBalloon Skin

Elke dag haalt u het beste uit uzelf en daar doet u ook qua verzorging van de huid uw absolute best voor. Maar soms vergeet u door de drukte even dat uw huid naast die dagelijkse verzorging ook een beetje rust en een flinke portie extra liefde nodig heeft. En daar is BeautyBalloon voor! Onze passie en expertise ligt namelijk in de optimale verzorging van uw huid, echt een momentje voor uzelf! Alle producten zijn ook online verkrijgbaar, zodat u ook thuis nog tijden kunt nagenieten van de professionele verzorging van de salon.

In samenwerking met het merk [ COMFORT ZONE ] werken wij dagelijks aan het verbeteren van uw huid. Een treatment is een moment van totale ontspanning!

U kunt zelf uw afspraak online inplannen! Klik hiervoor op deze link.   

Openingstijden (regulier):

Dinsdag 11.00 - 18.00 uur
Woensdag 08.30 - 16.00 uur
Donderdag 13.00 - 20.00 uur
Vrijdag 11.00 - 18.00 uur
Zaterdag 11.00 - 15.00 uur

Op zondagen, maandaagen en feestdagen is BeautyBalloon gesloten. Het is helaas niet mogelijk om met twee personen tegelijk behandeld te worden (uiteraard wel na elkaar). 

[ COMFORT ZONE ] BEHANDELINGEN

Geniet van innovatieve, bewust gekozen en wetenschappelijk onderbouwde formules van onze producten, unieke behandeltechnieken en massages. De formules zijn rijk aan natuurlijke ingrediënten, vrij van siliconen, parabenen en dierlijke grondstoffen.

Elke behandeling begint met het Tranquillity™ welkomstritueel, dat zorgt voor ontspanning van lichaam en geest. Hierdoor wordt de effectiviteit van de voor jou geselecteerde behandeling ondersteund. Naast erfelijke factoren heeft leefstijl de grootste invloed op je gezondheid, hoe je je voelt en hoe dit weerspiegelt op je huid. Onze lifestyle tips dragen bij aan een optimaal huidresultaat!

Bekijk hieronder onze behandelingen:

Face Treatments
 • EXPRESS TREATMENT 

30 minuten € 37,00

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtstreatment, maar wel een beautytouch nodig? Deze treatment past perfect in een drukke levensstijl en kan gecombineerd worden met een lichaamstreatment.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – masker – hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker - afgestemde dagverzorging.

 • COMPLETE TREATMENT 

60 minuten € 67,00

Deze treatment wordt afgestemd op jouw huidconditie en behoefte. Dankzij de kracht van natuurlijke actieve ingrediënten ervaar je direct resultaat.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging - epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker - afgestemde dagverzorging.

 • DELUXE TREATMENT  

75 minuten treatment € 97,00

Een heerlijke uitgebreide treatment waarbij de nadruk ligt op de massages.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse - Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- en voetmassage tijdens inwerking van het masker – afgestemde dagverzorging.

 • EXCLUSIVE TREATMENT  

90 minuten treatment € 95,50

Een heerlijke uitgebreide treatment waarbij de nadruk ligt op de massages.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse - Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging – epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- en voetmassage tijdens inwerking van het masker - oogverzorging – afgestemde dagverzorging.

MEN

 • MEN POWER TREATMENT

60 minuten € 67,00

Wil je er op je best uitzien? Deze high performance behandeling sluit aan op de behoeften van de mannenhuid, of het nu gaat om anti-aging, beschermen, hydrateren, zuiveren of kalmeren.

Deze treatment bestaat uit:

Huidanalyse – Tranquillity™ welkomstritueel - reiniging - dieptereiniging - epileren - onzuiverheden verwijderen - massage van gezicht, decolleté, nek & schouders - masker - hand-, hoofdhuid- of voetmassage tijdens inwerking van het masker - afgestemde dagverzorging.

 • MEN POWER DELUXE TREATMENT

90 minuten € 97,00

Gericht op de belangrijkste zones waar stress zich ophoopt. De Men Power treatment gecombineerd met een hoofdhuid-, rug- en beenmassage zorgt ervoor dat de te hoge spierspanning vermindert en jij je weer energiek voelt.

Body Treatments
 • TRANQUILLITY™ RELAX MASSAGE

30 minuten € 37,00  

60 minuten € 67,00

Een weldadige treatment, dankzij de bijzondere Tranquillity™ rituelen. Laat je meevoeren door de knedende handen van de beautyspecialist in een ontspannende treatment met een aromatische geurbeleving.

 • HOTSTONE RELAX MASSAGE (te reserveren van oktober t/m maart)

30 minuten € 37,00  

60 minuten € 67,00

Tijdens de hotstone massage wordt er gebruik gemaakt van een heerlijke olie en warme, natuurlijke stenen om de spieren te laten ontspannen, de bloedcirculatie te verbeteren en je algehele welzijn te bevorderen. Naast ontspanning zorgt een hotstone massage ook voor de afvoer van gifstoffen en verlichting van lichamelijke klachten. 

PREGNANCY RELAX MASSAGE

60 minuten € 67,00

Een heerlijke massage voor aanstaande mama’s. Tijdens deze behandeling wordt het gehele lichaam gemasseerd met een olie en komen moeder en de baby heerlijk tot rust.

Deze treatment bestaat uit:

Gezichtsreiniging - massage voor gelaat en hoofdhuid - rugmassage - arm-, hand- en voetmassage - verzorging van de buik met olie

 • UPGRADE

Upgrade je behandeling met onderstaande extra’s!

 • EYES 15 minuten € 15,50

3-voudige werking tegen donkere kringen, opgezwollen ogen en lijntjes rondom de ogen.

Diversen Treatments

 

 Epileren € 16,00
 Bovenlip harsen € 14,00
 Bovenlip + kin harsen € 21,00
 Kin + kaaklijn harsen € 16,00
 Epileren + wenkbrauwen verven € 24,50
 Wimpers verven € 16,00
 Wenkbrauwen verven € 14,00
 Wimpers en wenkbrauwen verven € 27,00
 Onderbenen harsen € 34,00
 Hele benen harsen € 47,00
 Armen harsen € 24,00
 Bikinilijn harsen € 21,00
 Oksels harsen € 19,00
 Rug harsen € 29,00
Huisreglement

Gebruik algemene- en behandelruimtes

 • Mobiele telefoons dienen uitgeschakeld te zijn in de behandelruimte
 • Roken is niet toegestaan in het hotel

Hygiëne

 • Ethiek en hygiëne staan binnen BeautyBalloon hoog aangeschreven. Wij verwachten van onze cliënten dat zij hier eveneens zorg voor dragen.
 • Mocht u voor de behandeling gebruik maken van de fitnessruimte dan verzoeken wij u om voorafgaand aan de behandeling te douchen.
 • Wij stellen het op de prijs als u uw ondergoed tijdens de behandeling aanhoudt.
 • In verband met de hygiëne worden de badlakens die eigendom zijn van BeautyBalloon na elke behandeling gereinigd.

Gedrag in de salon

 • BeautyBalloon geeft geen erotische massages. Het wordt niet op prijs gesteld dat dit tijdens een massage gevraagd wordt.  BeautyBalloon behoudt zich het recht om de behandeling te staken.

Medische achtergrond

 • Voor aanvang van een eerste behandeling wordt een aantal vragen gesteld met betrekking tot levensstijl, sportieve activiteiten en medische verleden.
 • Bij twijfel over een bestaande aandoening of blessure kan de uitvoerende masseur de behandeling staken en u doorverwijzen naar een arts. Vervolgbehandelingen zijn mogelijk zodra uw arts hiermee instemt.
 • Eventueel medicijngebruik of behandeling van arts, therapeut of specialist of andere behandelaar, dient u voor aanvang van de behandeling aan ons mee te delen. In een aantal gevallen is aanpassing van de behandeling hierop noodzakelijk.

Privacy

 • Al uw persoonlijke en medische gegevens worden zonder uw schriftelijke toestemming nooit verstrekt aan derden.
 • Zie ons privacy beleid voor een volledige omschrijving.

Disclaimer

 • BeautyBalloon is niet verantwoordelijk voor beschadiging, verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen.
 • BeautyBalloon is niet verantwoordelijk voor schade en/of letsel als gevolg van verzwijgen van medische informatie zoals lichamelijke en/of geestelijke aandoeningen, zwangerschap, blessures en medicijngebruik.
 • BeautyBalloon behoudt zich het recht cliënten te weigeren indien deze onder invloed zijn van geestverruimende middelen of anderszins aanleiding geven tot contra-indicatie.

Betaling

 • Betalingen uitsluitend per bankoverschrijving (vooruit), PIN of met een BeautyBalloon cadeaucheque.

No-Show en Annulering

 • Gemaakte afspraken dient u minimaal 24 uur voor aanvang te annuleren. Niet of te laat geannuleerde afspraken worden voor 50% aan u doorberekend. Hiervoor ontvangt u een betaalverzoek.
 • Heeft u de No-Show / Annuleringskosten niet direct betaald na het ontvangen van het betaalverzoek dan zullen deze kosten bij een eventueel volgend bezoek in rekening worden gebracht.