BLOGMAS DEEL 4: MARIJE VAN DER VALK

BLOGMAS - DEEL 4 🎄

Met deze week: Marije van der Valk, directrice.

Als kind wist ik niet beter dan dat we als één familie kerst vierden in het hotel. Met één familie bedoel ik zowel mijn eigen familie als de medewerkers. Ik hielp mee waar ik kon en ervaarde het ieder kerstjaar opnieuw als een gezellige tijd. Zo ook in ons eigen hotel in Lent. Dit wordt het 4e jaar op een rij dat we, met het hele team, fantastische kerstdagen ervan gaan maken!

Het familiegevoel tijdens kerst heerst ook op de werkvloer. We kunnen wel tien duo’s opnoemen die broers en/of zussen van elkaar zijn. Misschien herkent u broers Robin & Dennis? Of Felix & Max? Ook zij werken als familieleden ontzettend hard tijdens de kerstdagen!

Sinds ik zelf kinderen heb, krijg ik vragen van mijn zonen als: ‘’Waarom zijn jullie er niet met kerst?’’ en ‘’Vieren we kerst thuis?’’. Ik merk dat ik met hetzelfde gemak kerstdagen in het hotel volbreng, maar het wellicht toch tijd wordt om een volwaardige 3e kerstdag thuis in te plannen. Voor die tijd zijn we heerlijk in het hotel!

Zodra het 25 december is, de gasten aan het genieten zijn van een ontbijt, stopt het niet tot de laatste gast op 26 december het hotel uitloopt. Het gaat aan één stuk door. Thijs en ik zorgen er samen voor dat het draaiboek goed loopt. Om dit draaiboek zo perfect mogelijk te maken, evalueren we al een half jaar van tevoren over de afgelopen kerstdagen. Wat vonden de gasten het jaar ervoor van het kerstmenu, de kinderanimatie en de kerstdecoratie? Hoe ervaarden zij onze gastvrijheid en hoe kunnen wij de gastbeleving verder optimaliseren, zoals onze Marketing Manager, Marijn, het in een eerdere blogmas schreef. Het menu krijgt ieder jaar opnieuw een andere twist, we vernieuwen onze kinderanimatie… Maar het is vooral van belang om alle punten die de afgelopen 3 jaar tijdens kerst goed verlopen zijn, mee te nemen naar aankomende kerstdagen!

Het is prachtig om te zien dat we ook in Hotel Nijmegen – Lent typische ‘van der Valk kersttradities’ hebben. Gasten die al meerdere jaren komen maken bijvoorbeeld met hun hele gezin, opa’s en oma’s, tantes en ooms, vrienden en vriendinnen een foto voor onze enorme kerstboom. Ook sluiten we tweede kerstdag standaard af met een medewerkersborrel. We proosten op de geslaagde dagen en bedanken het team voor het keihard werken. Maar… tot die tijd sta ik aan de deur, mijn favoriete plek, onze gasten verwelkomen!

Alvast een hele fijne kerstavond en wij verwelkomen u graag deze week!

Marije van der Valk
Directrice
Van der Valk Hotel Nijmegen – Lent

BLOGMAS DEEL 3: NIK VAN DE COEVERING & NIELS VAN NIERSEN

BLOGMAS - DEEL 3 🎄

Met deze week: Nik van de Coevering & Niels van Niersen, chef-koks.

De keukenbrigade van Hotel Nijmegen – Lent verzorgt het hele jaar door dagelijks het ontbijt, lunch & diner. Wij, Nik & Niels, staan dagelijks met dit topteam in de keuken.
In onze keuken wordt veelal gewerkt met pure, vaak streekgebonden, seizoensgebonden en waar mogelijk biologisch.

Voor we het weten zijn het weer de drukste en gezelligste dagen van het jaar: kerst bij Van der Valk! En dat vergt de nodige voorbereidingen…

Halverwege juni beginnen de eerste kerstbesprekingen. De feedback van onze gasten uit het voorgaande jaar wordt besproken. Wat vonden onze gasten van het menu, hoe kunnen we onszelf verbeteren maar vooral de gast aankomende kerst nóg meer verrassen? Op basis van deze besprekingen starten we voorzichtig met het samenstellen van de diverse menu’s. Als alles is goedgekeurd volgt de voorbereiding.
Een goede voorbereiding is immers het halve werk. Welk gerecht gaat op welk bord, welke ingrediënten worden gebruikt, hoeveel heb je nodig, welke wijn past er bij etc.

Ook dit jaar hebben we nieuwe, heerlijke gerechten op de kerstmenukaart staan. Onze ‘Chefs Favorite’ is toch wel de duivenborst met buikspek, mousseline van aardappel, postelein en saus van wortel-gember-kummel met abrikozen.

Een kerstdag begint bij ons om 5.30 uur in de ochtend. Ons ontbijtteam gaat aan de slag! Het ontbijt start immers al om 6 uur en een goed begin van de dag verdient de nodige aandacht. Om 7 uur beginnen de eerste collega’s met het klaarzetten van alle buffetten. Om 9 uur nemen we met het gehele team van 15 koks en 5 afwassers de dag door en dan gaat voor ons de kerst echt beginnen.

Honderden gasten komen gezellig brunchen in de middag, 's avonds is er op de eerste etage een groot familiebuffet en vanaf 17 uur serveren we in het à la carte restaurant ons 4, 5 of 6-gangen kerstmenu.

Nik houdt gedurende de dag de focus op de buffetten en Niels op het à la carte gedeelte, maar uiteindelijk is het altijd weer een teamprestatie waarbij iedereen elkaar zal moeten helpen. Motto is immers 1 team, 50 taken! Gelukkig hebben wij een ervaren team. Veel van onze collega’s werken al vanaf het begin met ons, dus weten zij wat er van hun verwacht wordt met kerst.
Om 24.00 uur hopen wij de keuken schoon te hebben om snel huiswaarts te gaan want de volgende ochtend zijn wij weer van de partij… 2de kerstdag mogen we weer 1200 gasten verwelkomen!

Over een week is het zover…. Uitdagingen te over, maar wij hebben er zin in en kijken er naar uit om met u te mogen proosten op een mooie kerst!

Nik van de Coevering
Niels van Niersen
Chef-koks
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

Blogmas deel 2: Wouter Verton

BLOGMAS - DEEL 2 🎄

Met deze week: Wouter Verton, Front Office Manager.

Kerst... Een periode die je eind december afsluit, maar voor je het weet begint het alweer een agenda punt te worden bij je wekelijkse overleg... In Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent is dit niet anders, en terwijl de wandelaars van de Vierdaagse 2019 langs ons hotel liepen, hadden wij het al over reserveringslijsten, arrangementen en kerstversiering.

En vanaf dat moment begint de kerstslee te glijden. Een kerst promotie filmpje op de heetste dag van het jaar? Done! Het halve restaurant al uitverkocht in augustus? Done!

Nog voor de goedheiligman is aangekomen in ons land moeten wij onze mogelijke gasten al informeren dat ons restaurant compleet is volgeboekt. En dan begint het aftellen naar de kerstdagen. De menu's zijn klaar, de reserveringen worden 1 voor 1 gecheckt en wij hebben met elke gast nog even contact om de laatste wensen door te nemen. Er zal aan niets ontbreken tijdens de kerstdagen.

Van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat staan wij als 1 team, als 1 familie, klaar voor onze gasten. Het maakt niet uit of het nu 40 graden is en de toekans van het dak vallen of het vriest dat het kraakt, wij hebben zin in de kerst!

Vanaf de receptie van het bruisende Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent wens ik u een hele fijne kerst.

Wouter Verton
Front Office Manager
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

Blogmas deel 1: Marijn Span

BLOGMAS - DEEL 1 🎄

Met deze week: Marijn Span, Marketing Manager.

Christmas all year long…

Kerst begint voor mij meestal in januari. De ervaringen van december liggen dan nog vers in mijn geheugen, de rust in het hotel is voor even wedergekeerd, er is tijd om uitgebreid te evalueren en alvast een plan te maken waarin de ‘tops & flops’ zijn verwerkt. Uitgangspunt is uiteraard de feedback van onze gasten. Wat vonden ze van het kerstmenu, de decoratie, de kinderanimatie? Hoe ervaarden zij onze gastvrijheid en hoe kunnen wij de gastbeleving verder optimaliseren?

Als het plan klaar is, gaat het een tijdje de kast in, meestal tot halverwege juni. Dan halen we het weer tevoorschijn en beginnen de eerste kerstbesprekingen. We nemen beslissingen over kerstactiviteiten, maximale aantallen, inhoud van arrangementen, promoties en winacties. De chefs starten voorzichtig met het samenstellen van het menu. Ook Valk Publicaties verzoekt om alle informatie, want de Valk Verrast kerstkrant wordt in de zomer al samengesteld. In augustus kan alle informatie online en wordt reserveren voor de culinaire activiteiten en de arrangementen mogelijk. Reserveren voor kerst? In augústus? Jazeker, daar kijken we bij Van der Valk niet van op.

Eind november wordt alle kerstdecoratie in het hotel geplaatst en kan ‘the most wonderfull time of the year’ beginnen. Love it! De laatste hand wordt gelegd aan het drukwerk zodat de kerstmenukaarten ruim op tijd klaarliggen. Half december wordt een kerstoverleg gepland waarbij alle medewerkers gebrieft worden. We ontvangen tijdens kerst meer dan 1200 gasten per dag, dus dan is het heel belangrijk dat alle collega’s goed voorbereid zijn. En dan is het zover: vele handen maken licht werk! Alle collega’s van álle afdelingen werken met kerst om onze gasten in de watten te leggen. Het zijn een paar héle lange, maar leuke dagen waar de teamspirit voelbaar is.

Op 27 december kijk ik met een voldaan gevoel (en met pijn in mijn voeten) terug op de kerstdagen. Nog even en het is weer januari. Tijd om te evalueren en een nieuw plan te maken…

Ik wens iedereen een mooie tijd toe!

Marijn Span
Marketing Manager
Van der Valk Hotel Nijmegen - Lent

Blog: Marije van der Valk

Marije van der Valk vertelt over haar favoriete interieur & design items

‘’Aangezien de familie Van der Valk niet werkt vanuit een hoofdkantoor, kunnen we alle plannen in onze hotels zelf bedenken. Voor Hotel Nijmegen-Lent hebben we voor aanvang van de bouw een interieurteam opgesteld bestaande uit mijn moeder Gera van der Valk en mijn twee zussen Anne van der Valk en Lotte van der Valk.

Bijna wekelijks krijgen we wel mailtjes over de gekleurde hanglampen in ons restaurant. Wat zijn ze geliefd onder onze gasten! De lampen komen uit Engeland, mijn moeder heeft ze via een online speurtocht weten te vinden. Een goed voorbeeld van hoe wij inspiratie via Pinterest op blijven doen zoals ik vertelde in mijn allereerste blog. De hanglampen zijn handgeblazen en ook ik kan zeggen dat dit mijn favoriete interieur item in het hotel is!

www.curiosa.com.uk

Ook krijgen we veel vraag over de grijs-witte stoeltjes in het restaurant. Deze zijn van PMP Furniture. Alleen de website is al heerlijk om in te verdwalen. Kies je eigen favoriet, van elegant tot industrieel, bij PMP.

www.pmpfurniture.com

Tevens zijn er in ons hotel meubels te vinden van Keijser & Co, een echt Nijmeegs interieurbedrijf. Op onze hotelkamers kun je plaatsnemen op de Ivy fauteuils die met de kleur zachtroze een heerlijk frisse tint aan de ruimte geven. Ook de daybeds en alle kussentjes in de lobby zijn van dit merk.

http://www.keijserenco.nl/

Mocht je meer vragen hebben over bijzondere interieur & design items in ons hotel, stel ze dan gerust! We willen graag het thuisgevoel koppelen met de hotelsfeer. Hier zal ik volgend blog meer over schrijven.’’

 

Auteur: Marije van der Valk

Blog: Marije van der Valk

Marije van der Valk vertelt je meer over het behang dat op 99,9% van de muren zit

“Aangezien de familie Van der Valk niet werkt vanuit een hoofdkantoor, kunnen we alle interieurplannen in onze hotels zelf bedenken. Voor Hotel Nijmegen–Lent hebben we voor aanvang van de bouw een interieurteam opgesteld bestaande uit mijn moeder Gera van der Valk en mijn twee zussen Anne van der Valk en Lotte van der Valk.

Het zal je vast en zeker opgevallen zijn; het behang wat op 99,9% van onze muren zit. Vaak krijgen we dan ook de vraag waarom we hiervoor gekozen hebben. Het antwoord is simpel: behang voelt aan als een warme jas wanneer je binnenkomt en creëert een rijke uitstraling. Ik vraag me zelfs af waar we eigenlijk geen behang hebben in het hotel… Alleen de keuken, badkamers en toiletten? Nee, zelfs in de toiletten hebben we behang!

Met 18 verschillende soorten behang in het hotel proberen we met diverse details op te vallen, net als met alle kleurencombinaties in het meubilair. En door het grote aantal gebruikte kleuren, stoffen en materialen kan er weleens een foutje ontstaan… Tijdens de bouw hadden we besloten om de muren van alle Sky kamers te behangen met grijs-met-roze flamingo behang. Wat bleek, ik had de verkeerde kleurcode doorgegeven… alles was bruin-met-geel in plaats van grijs-met-roze!

Toch hadden we geluk bij een ongeluk. De fitnessruimte was net okergeel geverfd, maar de kleur had totaal niet uitgepakt zoals we dat voor ogen hadden. Uiteindelijk kwam het bruin-met-gele flamingo behang goed van pas aangezien we op die manier in het kleurenthema van de fitnessruimte bleven. De volgende keer kijk je toch even anders naar de muur wanneer je bij ons komt fitnessen!

Arte International is onze leverancier op het gebied van behang. Daar komt ook het behang in Lola’s Bar vandaan, toch wel het meest bijzondere behang in ons hotel. Het dikke, grafische, 3D print behang ziet er ontzettend gaaf uit en zit zelfs op het plafond (wat nog een behoorlijke uitdaging was)! Het heeft daarnaast een akoestische werking, het absorbeert namelijk redelijk wat geluid. Dat is nog een reden waarom we voor zoveel behang in plaats van verf in ons hotel hebben gekozen.

Veel van onze gasten zijn geïnspireerd geraakt door het interieur en kopen de diverse soorten behang online. Waar wij een thuis-van-huis gevoel willen creëren, zorgen zij er thuis voor dat het aanvoelt als in ons hotel!”

Auteur: Marije van der Valk

Blog: Marije van der Valk

Marije van der Valk vertelt hoe het interieurplan voor Hotel Nijmegen-Lent is opgesteld

"Aangezien de familie Van der Valk niet werkt vanuit een hoofdkantoor, kunnen we alle plannen in onze hotels zelf bedenken. Voor Nijmegen – Lent hebben we voor aanvang van de bouw een interieur & design team opgesteld bestaande uit mijn moeder Gera van der Valk en mijn twee zussen Anne van der Valk en Lotte van der Valk.

Mijn moeder heeft ruim tien jaar een gerenommeerde interieurzaak in het centrum van Arnhem gerund. Gedreven door haar passie is mijn moeder ontzettend belangrijk geweest in het opstellen van het interieurplan van Hotel Nijmegen – Lent. Mijn zussen en ik hebben veel geleerd op dit gebied dankzij mijn moeders ruime kennis en ervaring.  

We zijn begonnen met al onze ideeën en wensen voor het hotel op te schrijven en al snel wisten we dat het hotel een 'thuis van huis gevoel' moest uitstralen. Het draait voor ons om comfort, sfeer en aandacht voor de kleinste details. Belangrijk uitgangspunt was om het interieur écht van deze tijd te maken en daarmee de verwachtingen van onze gasten te overtreffen. Te trendy wilden we niet zijn, aangezien dat niet past bij onze visie op duurzaamheid die in alle ontwerpen voor ons een belangrijke prioriteit is. Over vijf jaar moet het interieur nog steeds up to date zijn. Het hele proces hebben we elkaar aan deze uitgangspunten herinnerd.

Ons bedrijf heeft als thema: 'Stockholm meets New York'. Stockholm in de zin van natuurlijke materialen, warme kleuren en huiselijkheid. Daar houden wij persoonlijk van en op deze wijze creëer je een mooie basis. New York in de zin van het stadsleven, het bruisend karakter en de diversiteit. Onze toren is ver in de stad van Nijmegen te zien waar we heel trots op zijn. Kortom, een mix van stads- en huisleven.

Al onze kernwoorden stonden op papier. Tijd voor het echte werk. Door gedeelde mappen aan te maken op de app Pinterest deden we ontzettend veel inspiratie op en hier verzamelden we onze ideeën. Van mijn moeder heb ik geleerd om aandachtig naar een plaatje te kijken en jezelf af te vragen waarom het je aanspreekt. "Zijn het de kleuren, is het een speciaal detail of is het sfeerbeeld dat je laat prikkelen?" Op deze wijze krijg je voor jezelf helder waar je in geïnteresseerd bent en kun je gedachtes veel makkelijker uitleggen aan leveranciers. Ook hebben we van alle kleuren en stoffen die we mooi vonden staaltjes opgevraagd. Deze hebben we gecategoriseerd naar kleuren en aan ringen gedaan. Al deze stoffen en materialen hebben we altijd bij ons gehad en namen we overal mee naartoe. Ook het uitgekozen behang, foto’s van definitieve meubels en de belangrijkste sfeerplaatjes bundelden we in één map, die net als de stoffen overal mee naar toe gingen.  Alles wat al gekocht was of gekozen, hadden we op deze manier bij ons en namen we letterlijk en figuurlijk mee bij een volgende beslissing. Zo stelden we in enkele jaren het totaalpakket samen wat uitgemond is in ons mooie kleurrijke hotel!"

Auteur: Marije van der Valk

Blog: Marije van der Valk

De wens van de doelgroep

Wat te doen als je als ondernemer meerdere doelgroepen bedient? Al bij mijn overgrootvader was iedereen welkom; toeristen en zakelijk reizigers, dorpsgenoten en familie, leeftijd onbelangrijk. In die tijd at men wat de pot schafte en wanneer de zaak vol zat, improviseerde mijn overgrootvader een tafel (of bed) extra. Gastvrij tot op het bot!

Ruim 160 jaar later denken we nog steeds zo, iedere doelgroep is welkom bij Van der Valk. Om ervoor te zorgen dat de gasttevredenheid hoog blijft, gaan we regelmatig in gesprek met onze gasten om op de hoogte te blijven van hun wensen. Waar mogelijk passen we daar onze faciliteiten en service op aan. Ook een groot verschil met de tijd van mijn overgrootouders: gasten hoeven niet meer te eten wat de pot schaft en de kwaliteit van de bedden is een stuk verbeterd ??.

Uit deze gesprekken blijkt dat de wensen van de diverse doelgroepen nog wel eens willen botsen en het is onze taak om daar op een goede manier mee om te gaan. Een tablet op de hotelkamer wordt door senioren niet altijd met gejuich ontvangen en ook een open badkamer is voor sommige gasten iets te vooruitstrevend. De kinderspeelhoek kan voor jonge gezinnen niet groot genoeg zijn, maar geldt dat ook voor onze zakelijke gasten?

Gelukkig is er één wens die voor alle doelgroepen hetzelfde is: persoonlijke, oprechte gastvrijheid. De wil van onze collega’s om die ene stap harder te lopen om de verwachtingen van de gast te overtreffen. Wat dat betreft is er in die 160 jaar niets veranderd, want juist die gastvrijheid zit in ons DNA. Daar kan geen roomservice-robot tegenop!

Auteur: Marije van der Valk

Blog: Marije van der Valk

 Verloochen nooit je schnitzel

In hoeverre ‘moet’ je als restaurateur meegaan in trends op het gebied van voeding? Zetten we een foodtruck met Big Green Egg in onze lobby, bemand door een stevige, bebaarde, met tatoeages en leren schort behangen hipster? Of stappen we binnenkort over naar een menukaart met gerechten die louter uit insecten bestaan? Nee, Van der Valk hoeft geen voorloper of trendsetter te zijn; liever bieden we kwaliteit en stabiliteit in ons aanbod. We blijven bij ons DNA en groeien binnen die kaders mee met onze gasten. We vragen ze regelmatig om hun wensen zodat we daar op in kunnen spelen. Daarnaast dragen onze gasten zelf ‘trends’ aan. Denk hierbij aan cappuccino met haver- of sojamelk, superfoods bij het ontbijt, een grotere vraag naar vegetarische gerechten.  

Persoonlijk vind ik het erg leuk om alle trends te volgen, al doe ik zelden mee. De ene zomer drinken we massaal blauwe Chardonnay, het jaar daarop Gin-Tonics in alle soorten en maten en dit jaar is alcohol ‘not done’ dus drinken we alles, maar dan ook echt álles, zonder alcohol. Soms is het leuk om eens iets nieuws te proberen, maar ik heb in de loop der jaren gemerkt dat ik toch altijd terugval op oude, vertrouwde gewoontes. Want laat ik eerlijk zijn: ik ben bijvoorbeeld dol op tomatensoep. En niet zomaar tomatensoep, nee, de échte ‘Valk’ tomatensoep. Al sinds de tijd dat ik als klein meisje glazen spoelde en ijsjes versierde in het restaurant van mijn ouders, eet ik iedere dag een kop tomatensoep. Mét balletjes natuurlijk. Ouderwets misschien, maar niet minder lekker, daarnaast hou ik van tradities. Die tomatensoep hóórt nu eenmaal bij Van der Valk en ik draag die achternaam, dus wie maakt me wat?

Wat ik mooi vind aan ons restaurant is dat de echte “Valk klassiekers” nooit vervelen. Zo staat de knapperige schnitzel nog steeds met stip bovenaan de lijst met meest geserveerde gerechten. In Nijmegen wisselen wij vier keer per jaar de menukaart. Ten eerste omdat onze chefs graag gebruik maken van seizoensgebonden producten, maar ook omdat we onze gasten continu willen blijven verrassen met nieuwe smaken (en ja, ook met nieuwe trends - sommigen noemen het ‘a way of life’). Zo staat er voor het eerst sinds de opening van ons hotel een volledig veganistisch gerecht op de kaart en je likt er werkelijk je vingers bij af. Ik denk dan ook dat de combinatie het beste is: blijf bij je DNA, verloochen nooit je schnitzel en maak af en toe een trendy uitstapje.

Auteur: Marije van der Valk

Blog: Marijn Span

Eerst zien, dan geloven

Als het om horecagelegenheden gaat, houden we niet van verrassingen. Wie loopt er anno 2017 nog een onbekend restaurant binnen zonder eerst de menukaart te raadplegen? Wie boekt er nog een hotel zonder op de website te kijken hoe de kamers eruit zien?

Een lovend marketingverhaal heeft ook bijna geen invloed meer op de keuze van de gast. Want wie zegt “dat het uitzicht fenomenaal is” of “het diner uitmuntend”? Het hotel zelf zeker? Mag ik dat alsjeblieft zelf bepalen? Of liever nog, mag ik dat lezen op één van de vele reviewsites? Want als daar een goed/slecht cijfer staat, zal de dienstverlening/het uitzicht/het diner ook wel goed/slecht zijn… toch?

Ik herken mezelf tot op zekere hoogte in bovenstaande. Google Streetview heeft mij al meer dan eens behoed voor een verkeerde keuze en ik word blij van een goed onderhouden website of een actieve Facebookpagina. Ik knap af op spelfouten, stoor me aan onscherpe foto’s en kan echt huiveren van een kerstaanbieding in januari. Online gastvrijheid is de eerste stap naar een fysiek bezoek!

Vanuit dit oogpunt ontwikkelden wij deze virtuele tour. Je kunt rustig rondlopen, alle faciliteiten bekijken en je eigen verwachting creëren. Kies je op basis hiervan voor een fysiek bezoek? Dan staat ons gastvrije team klaar om deze verwachting te overtreffen. Verrassend vanzelfsprekend, zoals het hoort.

Auteur: Marijn Span, Marketing & Communicatie Manager

Blog: Eliane Roest

Eliane Roest werkt als Instagram expert. Op haar lifestyle blog Instagram Bloggers vertelt ze 'het verhaal achter de foto'. Naast haar blog over ons hotel beschreef ze tevens enkele hotspots van Nijmegen. 

Fotocredits: Eliane Roest

Blog: Denise van Rijswijk

Op www.inhetvliegtuig.nl schrijft Denise van Rijswijk over haar favoriete reisbestemmingen. Het blijkt maar weer dat je niet ver weg hoeft voor een mooie ervaring; wonen in Nijmegen is toch anders dan een hotelovernachting in Nijmegen

Fotocredits: Denise van Rijswijk

Blog: Annelore Lehouck

Met twee volwassenen en vier kinderen een nachtje in een hotel? De meeste gezinnen vinden dat geen optie. Annelore LeHouck en haar gezin bewijzen dat het een fantastische ervaring is Ze deed verslag van haar verblijf op haar blog Compleet Geluk.  

van der valk hotel nijmegen lent

Fotocredits: Annelore Lehouck