Kamer boeken bij Hotel Nijmegen - Lent

Onze gasten beoordelen ons met een

9,0
uit 28133 betrouwbare beoordelingen
Coronamaatregelen

Veilig en vertrouwd

Coronamaatregelen

Wij begrijpen dat de nieuwe coronamaatregelen veel vragen bij onze gasten oproepen. Indien nodig, nemen wij contact op met de gasten waarbij een aanpassing in de reservering nodig is. Heeft u een dringende vraag die écht niet kan wachten? Dan vragen wij u vriendelijk om die te mailen naar receptie@nijmegen.valk.com.

Bedankt voor uw geduld & blijf gezond!

Vacatures

Vacatures

Kom bij ons werken!

Wij zoeken nieuwe collega's! Kom jij ook werken in ons jonge & enthousiaste team? Samen leggen we dagelijks vele gasten in de watten en zorgen we ervoor dat iedereen ons hotel met een glimlach verlaat!

e-chopper-nijmegen

Omgeving verkennen

E-choppers te huur

Wilt u op een geruisloze, comfortabele manier de omgeving van ons hotel verkennen? Huur dan een E-chopper! 

vergaderen-nijmegen-lent-valk

Zalen

Vergaderen in Nijmegen

Organiseer uw zakelijke bijeenkomst op onze zalenetage! Met 12 multifunctionele (vergader)zalen en uitstekende bereikbaarheid is ons hotel de perfecte plek voor een bijeenkomst. Daarnaast bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van streaming & hybride events.

overnachten-valk-nijmegen-lent

Hotelkamers

Overnachten in Nijmegen

Kom heerlijk overnachten in Nijmegen! Van der Valk Hotel Nijmegen-Lent beschikt over 116 hotelkamers in diverse luxe-typen: Comfort (hoek)kamers, Comfort familiekamers, Sky kamers en Suite 'In the Clouds'.

activiteiten-nijmegen-valk-nijmegen-lent

Toeristische informatie

Kom genieten in Nijmegen

Er is heel veel te zien in de omgeving van ons hotel, ga lekker wandelen of fietsen! U kunt een (elektrische) fiets of E-chopper bij ons huren, ook verzorgen wij graag een lunchpakket voor onderweg!

Nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de laatste aanbiedingen en activiteiten