Activiteitenkalender

Vierdaagse feesten

14 jul 2018 - 20 jul 2018

Rondom de Internationale Vierdaagse Afstandsmarsen Nijmegen worden van 14 t/m 20 juli de Vierdaagsefeesten georganiseerd. Het wordt in 2018 alweer de 49ste editie van de Vierdaagsefeesten met veel hoogtepunten, live optredens, cabaret, straattheater en nog vele andere activiteiten. 

Op zaterdag 15 juli, de zaterdag voorafgaand aan de 4Daagse beginnen de activiteiten van Vierdaagsefeesten. Er worden 38 podia geplaatst met een brede programmering: muziek, theater, food, kinderactiviteiten en nog veel meer. Ongeveer 3.000 artiesten treden op in die week, dus je komt altijd wel ergens aan je trekken. 

Muziekliefhebber? Jazz, soul, blues, alternatief, Nederlandstalig, singer-songwriters, dance of uitgebreid dweilen…je vindt het tijdens Vierdaagsefeesten. En natuurlijk, upcoming en favoriet, de heerlijke restaurants, foodtrucks en smaakmarkten waarvan vorig jaar bleek dat ze een gat in de markt vullen.

Roze Woensdag
Woensdag staat in het teken van roze. Tijdens Roze Woensdag slepen de wandelaars zich door de laatste kilometers van de tweede wandeldag dankzij de aanmoedigende feestvierders langs de zijlijn. Roze Woensdag is één groot feest. Een feest met maar één regel: Dresscode Roze. 

Voor meer informatie met betrekking tot het programma kun je het beste de website bezoeken: www.vierdaagsefeesten.nl