Pinksterbrunch

Wij ontvangen veel vragen over de Pinksterbrunches en of deze doorgang kunnen vinden in verband met het coronavirus. Helaas hebben wij daar op dit moment geen antwoord op, wij volgen de richtlijnen van het RIVM en zullen onze gasten op de hoogte houden via onze website en sociale mediakanalen. Onze excuses voor het ongemak. 

Marije van der Valk & Thijs Boomkens

 

Op zondag 31 mei en maandag 1 juni organiseren wij een Pinksterbrunch voor het hele gezin! Wij ontvangen u graag om 12.15 uur (restaurant begane grond) met een feestelijk welkomstdrankje en verrassende amuse. 

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide live cooking buffet. Geniet van verschillende soorten vers gebakken brood met een keur aan vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade, ook vindt u daar een selectie van warme gerechten. U kunt het gerecht aanvullen bij het saladebuffet, waar u kunt kiezen uit frisse salades en dressings. 

Om de Pinksterbrunch compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein! Gedurende de brunch (2,5 uur) zijn koffie, thee, melk en jus d'orange inclusief. 

Prijs Pinksterbrunch:
Volwassenen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Diner à la carte Pinksteren

Tijdens Pinksteren kunt u vanzelfsprekend à la carte komen dineren in ons restaurant op de begane grond. Wel vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen!