Pinksterbrunch

Op zondag 9 en maandag 10 juni organiseren wij een Pinksterbrunch voor het hele gezin! Wij ontvangen u graag om 12.00 uur (restaurant begane grond) met een feestelijk welkomstdrankje en verrassende amuse. 

Vooraf serveren wij een kopje soep, waarna u gebruik kunt maken van het uitgebreide live cooking buffet. Geniet van verschillende soorten vers gebakken brood met een keur aan vleeswaren en kaassoorten, gerookte vissoorten, een variëteit aan zoete lekkernijen en handfruit. Bij het grillbuffet worden diverse soorten vlees en vis à la minute bereid door onze witte brigade, ook vindt u daar een selectie van warme gerechten. U kunt het gerecht aanvullen bij het saladebuffet, waar u kunt kiezen uit frisse salades en dressings. 

Om de Pinksterbrunch compleet te maken serveren wij een uitgebreid dessertbuffet bestaande uit ijstaarten, bavarois, vers gesneden fruit en niet te vergeten... de chocoladefontein! Gedurende de brunch (2,5 uur) zijn koffie, thee, melk en jus d'orange inclusief. 

Prijs Pinksterbrunch:
Volwassenen: € 29,50
Kinderen van 4 t/m 11 jaar: € 17,50
Kinderen van 0 t/m 3 jaar: gratis

Reserveer een tafel

Diner à la carte Pinksteren

Tijdens Pinsteren kunt u vanzelfsprekend à la carte komen dineren in ons restaurant op de begane grond. Wel vragen wij u vooraf te reserveren om teleurstellingen te voorkomen!